Hirdetés

Szezonnyitó a hétvégén a Kalandvárosban (március 28.)

2015.03.26. 15:07

A jegyárak nem változtak tavaly óta.

Hirdetés

Március 28-án zenés, rajzos rendezvénnyel kedveskedik a gyerekeknek a Kalandváros. Az idei szezont hivatalosan megnyitó eseményen a szervezők kézműves kuckóval, animációval, apró meglepetéssel is várják a lurkókat szombat délután.

Ahogy az elmúlt tizenhárom évben, úgy idén is kellemes, biztonságos környezetben, izgalmas eszközöket használva játszhatnak, ügyesedhetnek kicsik és nagyok az élményparkban. A tavaszi nyitás előtt természetesen megtörtént a szokásos karbantartás, a SZOVA Zrt. munkatársai kihelyezték a télen raktárban tárolt elemeket, megszerelték, lefestették a javításra szorult játékokat.

A Kalandváros a héten még némileg rövidített nyitva tartással, 9-18 óráig várja a kikapcsolódni és mozogni vágyó gyerekeiket és kísérőiket, március 30-tól pedig visszaáll a megszokott rend és 19 óráig lesznek tárva az élménypark kapui. A jegyárak sem változtak tavaly óta, a szombathelyiek Szent Márton kártyával 390 Forintért, a nem szombathelyiek 590 Forintért válthatnak belépőjegyet a létesítménybe.

A város legnagyobb játszótere a szombati rendezvényen kívül még négy programmal várja a gyerekeket 2015-ben: május 31-én megemlékeznek a gyermeknapról, üdvözlik a nyári szünet beköszöntét június 20-án, majd a vakáció vége adja az apropóját az augusztus 30-i eseménynek. Az év szezonzáró buliját pedig a tervek szerint október 24-én tartják az élményparkban.