Hirdetés

Keresd a nőt: nem csak forgatni és balhézni jött Szombathelyre Berki Krisztián

2014.10.18

Olvasóink már minden bizonnyal hiányolják a Berki Krisztiánnal kapcsolatos híreket, hiszen már közel egy hete nem írtunk róla semmi. Hivatkozhatnánk persze választásokra és hasonlókra, de ez rendkívül gyenge indok lenne, így inkább hiányosságunkat gyorsan és magyarázkodás nélkül pótoljuk. Arról a bulvárlap értesülésről van szó, amit már mi is hallottunk korábban, csak nem volt bátorságunk leírni: hogy tudniillik Berki Krisztián Szombathelyre nemcsak forgatni – és balhézni – jött, hanem Czippán Anett miatt, akihez a munkatársi kapcsolaton kívül több is fűzi. Vagy is szeretné, ha több is fűzné. Fene sem tudja pontosan. Czippán Anett a szombahelyi Bartók Terem színpadán Mindenesetre a Bors bulvárlapnak Czippán Anett tagadta, hogy lenne közöttük valami, sőt azt mondta, számára kínos ez az egész, beleértve Berki szombathelyi felbukkanását. Berki Krisztián a nézőtérről mobiljával fotózza Czippán Anettet Az izmos bulvársztár nyilvános szombathelyi felbukkanása nemcsak a műsorvezetőnőt, hanem Hódi Pamelát is sikerült kellemetlen helyzetbe hoznia. Ez utóbbi meglehetősen finoman fogalmazott, amikor a Borsnak azt mondta, hogy gyereke apja „inkorrekt férfi”.

Hirdetés

Olvasóink már minden bizonnyal hiányolják a Berki Krisztiánnal kapcsolatos híreket, hiszen már közel egy hete nem írtunk róla semmi.

Hivatkozhatnánk persze választásokra és hasonlókra, de ez rendkívül gyenge indok lenne, így inkább hiányosságunkat gyorsan és magyarázkodás nélkül pótoljuk.

Arról a bulvárlap értesülésről van szó, amit már mi is hallottunk korábban, csak nem volt bátorságunk leírni: hogy tudniillik Berki Krisztián Szombathelyre nemcsak forgatni – és balhézni – jött, hanem Czippán Anett miatt, akihez a munkatársi kapcsolaton kívül több is fűzi. Vagy is szeretné, ha több is fűzné. Fene sem tudja pontosan.

Czippán Anett a szombahelyi Bartók Terem színpadán

Czippán Anett a szombahelyi Bartók Terem színpadán

Mindenesetre a Bors bulvárlapnak Czippán Anett tagadta, hogy lenne közöttük valami, sőt azt mondta, számára kínos ez az egész, beleértve Berki szombathelyi felbukkanását.

Berki Krisztián a nézőtérről mobiljával fotózza Czippán Anettet

Berki Krisztián a nézőtérről mobiljával fotózza Czippán Anettet

Az izmos bulvársztár nyilvános szombathelyi felbukkanása nemcsak a műsorvezetőnőt, hanem Hódi Pamelát is sikerült kellemetlen helyzetbe hoznia. Ez utóbbi meglehetősen finoman fogalmazott, amikor a Borsnak azt mondta, hogy gyereke apja „inkorrekt férfi”.