Hirdetés

Rogánné dekoltázsa

2015.07.21. 20:16

@rogancecilia Hajózás 40 fokban! Nagyon jo volt!!!! A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jul 19, 2015 at 1:49pm PDT A fenti fotót Hajdú Péter felesége, Sarka Kata tette ki az Instragramra. A látványosság itt a másik celeb-feleség, Rogán Cecília, illetve annak kétségkívül látványos dekoltázsa. Hogy a két híres ember hitvese hogyan került barátságba, azt nem tudjuk, azt viszont érezzük, hogy a bulvár egyre jobban beleér a politikába. Vagy éppen fordítva. (Ahogy azt bizonyára ön is tudja, hogy Rogán Cecília férje Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakciójának a vezetője. És mellesleg Vas megyei születésű.)

Hirdetés

Rogánné dekoltázsa

@rogancecilia Hajózás 40 fokban! Nagyon jo volt!!!!

A photo posted by Kata Sarka (@katasarka) on Jul 19, 2015 at 1:49pm PDT

A fenti fotót Hajdú Péter felesége, Sarka Kata tette ki az Instragramra. A látványosság itt a másik celeb-feleség, Rogán Cecília, illetve annak kétségkívül látványos dekoltázsa.

Hogy a két híres ember hitvese hogyan került barátságba, azt nem tudjuk, azt viszont érezzük, hogy a bulvár egyre jobban beleér a politikába. Vagy éppen fordítva.

(Ahogy azt bizonyára ön is tudja, hogy Rogán Cecília férje Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési frakciójának a vezetője. És mellesleg Vas megyei születésű.)