Hirdetés

Hirdetés

Balaton

A hétvégén 25 embert kellett kimenteni a Balatonból

2010.06.14

Az első kánikulai hétvégén 25 embert - vízibiciklist, gumicsónakost, szörföst és úszót - kellett kimenteni a Balatonból - számolt be Nagy Jenő, a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezető-helyettese hétfőn az MTI-nek.

Néhány éven belül használhatatlan lehet a Balaton körüli kerékpárút

2010.05.21

Leromlott állapotú és nem felel meg az európai normáknak a balatont megkerülő kerékpárút, ez akadályozza a balatoni kerékpáros turizmus fejlődését – mondta Rosta Sándor, a Balatoni Regionális Idegenforgalmi Bizottság elnöke a testület ülésén Gyenesdiáson pénteken.

Fejlesztik a balatonberényi naturista strandot és kempinget

2010.04.21

Fejlesztésekkel készül a szezonra a balatonberényi naturista strand és kemping új üzemeltetője, a Balatontourist Zrt., a kemping iránt az érdeklődés tavaly óta már ismét nő.

Újból megnyitott a sármelléki FlyBalaton repülőtér

2010.04.10

A Lufthansa szárnyai alatt működő Eurowings légitársaság Düsseldorfból érkezett járatával szombaton délben újból megnyitotta kapuit a sármelléki FlyBalaton repülőtér, amely ezen a napon Frankfurtból és Hamburgból is fogad gépeket.

Sármelléki repülőtér: 50 évre szóló megállapodás a működtetésről

2010.03.03

Az SCD csoporthoz tartozó FB Airport Kft. vette bérbe és üzemelteti a sármelléki repülőteret ötven plusz ötven évre, a megállapodást szerdán kötötték meg a tulajdonos sármelléki és zalavári önkormányzattal - tájékoztatta az SCD Group szerdán közleményben az MTI-t.

.