Hirdetés

Hirdetés

baleset

Vonat és személyautó ütközött Zalában: egy súlyos sérült

2010.01.17

Egy osztrák nő súlyosan megsérült, amikor egy autó személyvonattal ütközött a Zala megyei Gutorföldén vasárnap délután - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Kigyulladt lakóházban halt meg egy ember Vasboldogasszonyban

2010.01.17

Vonat vágta le egy nő mindkét lábát Somogyban (frissített)

2010.01.16

Vonat vágta le egy A kórházban meghalt az a nő, akinek mindkét lábát levágta a vonat szombat délelőtt Kaposfő és Kiskorpád között - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.nő mindkét lábát Kaposfő és Kiskorpád között szombat délelőtt.

Szentgotthárd: a részeg sofőr kidöntött egy táblát

2010.01.13

Tegnap éjjel Szentgotthárdon, a Május 1. úton ellenőriztek egyautóst a rendőrök. Mint kiderült, a helybeli sofőr az autóbusz pályaudvarnál ráhajtott egy „behajtani tilos” jelzőtábla hatálya alá eső útszakaszra, majd elvesztette uralmát járműve felett, és kidöntött egy közúti táblát.  

Zalában román autósok okozták a legtöbb balesetet

2010.01.09

A külföldiek közül Zala megyében román állampolgárok okozták a legtöbb közlekedési baleset az elmúlt évben - derül ki a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság statisztikájából; az MTI annak kapcsán kért összeállítást külföldiekhez köthető karambolokról, hogy a hét közepén olasz és orosz járművek szenvedtek baleseteket az M7-es autópályán. Zalában 2009-ben összesen 31 olyan baleset történt, amelyet külföldi állampolgárok okoztak. Ezek közül tizenegy esetben románok, öt alkalommal németek, négy esetben pedig olaszok miatt történtek ütközések.