Hirdetés

Hirdetés

baleset

Kamionnal ütközött egy autó a 8-as főúton Tüskevárnál, a sofőr meghalt

2010.02.19

 Meghalt egy 35 éves férfi, amikor autójával frontálisan ütközött egy kamionnal pénteken a 8-as számú főúton, a kertai-apácatornai elágazó közelében - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Kigyulladt egy családi ház a Vas megyei Szalafőn -tűzoltók is füstmérgezést szenvedtek

2010.02.12

Három önkéntes tűzoltó is füstmérgezést szenvedett, miközben egy idős házaspárt mentettek ki csütörtökön a Vas megyei Szalafőn, egy kigyulladt családi házból - tájékoztatta az MTI-t a katasztrófavédelem.

Debrecen: a 18. emeletről kiesett és szörnyethalt

2010.02.08

 Szörnyethalt egy férfi, aki kizuhant egy debreceni toronyházból hétfőn - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa az MTI-vel.

Mentőautó ütközött Szombathelyen

2010.02.05

A mentőautó személyzete és a beteg is megsérült a Lentiben történt balesetben

2010.02.03

A mentőautó vezetője, két ápoló és a járműben szállított beteg is könnyű sérülést szenvedett kedden este, amikor egy mentő személyautóval ütközött, majd felborult a 75-ös főúton - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Osztrákok sérültek egy balesetben Bükön

2010.02.02

Kedden este Bükfürdőn történt baleset.

Lakástűzben halt meg egy nő Lentiben

2010.01.31

Feltehetően füstmérgezésben halt meg egy asszony, miután kigyulladt a lakása vasárnap hajnalban a Zala megyei Lentiben - közölte az MTI-vel a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete.

Halálos gázolás a 8-as úton Devecsernél

2010.01.24

Kigyulladt egy családi ház Vasváron - egy idős asszonyt kórházba szállítottak

2010.01.22

Kigyulladt egy családi ház Vasváron az Alkotmány utcában péntek reggel, egy idős asszonyt a mentők kórházba szállítottak - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Lezuhant a szikláról és meghalt egy nő Pécsett, a Havihegyen.

2010.01.20

Lezuhant egy szikláról és meghalt egy nő szerdán Pécsett, a Havihegyen. A baranyai katasztrófavédelem ügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a fiatal nő halálának körülményei még tisztázatlanok.

Felborult egy narancsszállító kamion a 86-os főúton

2010.01.17

Felborult egy narancsot szállító kamion, sofőrje súlyosan megsérült a 86-os főút Zala megyei szakaszán vasárnap - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság ügyelete az MTI-t.

Majdnem belehalt a szerelembe egy soproni fiú

2010.01.16

Egy 24 éves soproni fiatalember majdnem tragédiába torkolló szerelmi történetéről ír a Kisalföld.hu.

Halálos lakástűz Mosonmagyaróváron

2010.01.15

Bennégett lakásában egy idős férfi pénteken Mosonmagyaróváron - közölte a megyei katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-vel.

Felborult egy vonat a Csorna-Szombathely vonalon

2010.01.12

A tűzoltók szabadították ki az utasokat abból a vonat motorkocsiból, amelyik egy traktorral ütközött és felborult Bősárkány és Jánossomorja között kedd délben; ketten könnyebben megsérültek.

Halálos baleset Szombathely és Söpte között

2007.01.19

Egy Seat áttért másik sávba és frontálisan ütközött egy szembejövő autóval, melynek vezetője a helyszínen életét vesztette. A Seat utasa a kórházban halt meg.

Busz alá esett, magával vonszolta a jármű Hódmezővásárhelyen

2010.02.13

Életveszélyesen megsérült az a férfi, aki egy busz alá esett péntek este Hódmezővásárhelyen; a jármű több száz méteren keresztül vonszolta magával a szerencsétlenül járt embert - közölte a rendőrség szombaton.

Halálos baleset a 86-os úton Répcelaknál

2010.02.11

Egy személyautó vezetője meghalt csütörtök reggel Győr-Moson-Sopron és Vas megye határán, amikor kocsija egy szlovák rendszámú kamionnal ütközött össze.

Baleset Gencsapátinál

2010.02.05

Csütörtök este súlyos közlekedési baleset történt Gencsapáti térségében – jelentette a Vas megyei rendőrség.

Halálos gázolás Győr-Moson-Sopronban

2010.02.04

Halálra gázoltak egy 45 éves férfit csütörtökön kora este a Győr-Moson-Sopron megyei Táplánypusztán - tájékoztatta a rendőrség sajtóügyeletese az MTI-t.

Rádőlt a fa: halálos favágóbaleset Zala megyében

2010.02.02

Meghalt egy favágó, amikor az Alsónemesapáti melletti erdőben rázuhant egy fa - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-t.

Kamionnal ütközött egy személygépkocsi Szombathelynél - egy halott

2010.02.02

A baleset a Petőfi-telepnél történt.

Három kamion ütközött a 8-ason Várpalotánál

2010.01.26

Három kamion ütközött össze a 8-as számú főúton kedden Várpalotánál; az egyik sofőr súlyosan megsérült - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

Megfagyott egy férfi Somogy megyében

2010.01.23

Teljesen kihűlt állapotban, életjelek nélkül talált egy 56 éves férfit a rendőrség a Somogy megyei Karádon egy családi házban, a férfi édesapját pedig súlyos kihűléses tünetekkel szállították kórházba - számolt be Karsay Kornél, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtófelelőse az MTI-nek szombaton.

Halálos vonatgázolás Győrnél

2010.01.21

Vonat és személyautó ütközött Zalában: egy súlyos sérült

2010.01.17

Egy osztrák nő súlyosan megsérült, amikor egy autó személyvonattal ütközött a Zala megyei Gutorföldén vasárnap délután - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.

Kigyulladt lakóházban halt meg egy ember Vasboldogasszonyban

2010.01.17

Vonat vágta le egy nő mindkét lábát Somogyban (frissített)

2010.01.16

Vonat vágta le egy A kórházban meghalt az a nő, akinek mindkét lábát levágta a vonat szombat délelőtt Kaposfő és Kiskorpád között - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.nő mindkét lábát Kaposfő és Kiskorpád között szombat délelőtt.

Szentgotthárd: a részeg sofőr kidöntött egy táblát

2010.01.13

Tegnap éjjel Szentgotthárdon, a Május 1. úton ellenőriztek egyautóst a rendőrök. Mint kiderült, a helybeli sofőr az autóbusz pályaudvarnál ráhajtott egy „behajtani tilos” jelzőtábla hatálya alá eső útszakaszra, majd elvesztette uralmát járműve felett, és kidöntött egy közúti táblát.  

Zalában román autósok okozták a legtöbb balesetet

2010.01.09

A külföldiek közül Zala megyében román állampolgárok okozták a legtöbb közlekedési baleset az elmúlt évben - derül ki a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság statisztikájából; az MTI annak kapcsán kért összeállítást külföldiekhez köthető karambolokról, hogy a hét közepén olasz és orosz járművek szenvedtek baleseteket az M7-es autópályán. Zalában 2009-ben összesen 31 olyan baleset történt, amelyet külföldi állampolgárok okoztak. Ezek közül tizenegy esetben románok, öt alkalommal németek, négy esetben pedig olaszok miatt történtek ütközések.