Hirdetés

Hirdetés

film

Spectre: Ez a címe az új James Bond-filmnek

2014.12.04

Láttad?

Igaz, még egy évet kell várnunk az új Bond-filmre, de a készítők már most megszellőztették az alapinformációkat. A címe: Spectre, ami kísértetet, szellemet jelent, bár nem tudni, mi lesz a pontos magyar fordítás. Már harmadszorra (Casino Royale, A Quantum csendje, Skyfall) bújik a 007-es bőrébe Daniel Craig. A Spectre rendezője újra Sam Mendes lesz, az Oscar-díjas filmkészítő irányította az utolsó filmet is, a Skyfallt. Gyönyörű nőkből sem lesz hiány: Monica Belucci mellett feltűnik a vásznon Lea Seydoux, francia színésznő. A Skyfall-ban bemutatkozott már Naomi Harris Moneypenny-ként, ő újra feltűnik majd, ahogy az új „M”, Ralph Fiennes is. A főgonoszt sem bízza Mendes a véletlenre, a kétszeres Oscar és Golden Globe-győztes osztrák színész (Becstelen brigantyk, Django elszabadul), Chritoph Waltz lesz. Waltz-ot amúgy a BBC Sherlock-sorozatának Moriarty-jaként is ismerik. A bemutató időpontja: 2015. november 6.

Jön a Jurassic Park 4

2014.11.27

Láttad?

Jurassic World címen jövő nyáron érkezik a népszerű Jurassic Park trilógia negyedik része. Egy ilyen film esetében mindig kétséges, hogy vajon sikerül-e felülmúlni az eddigi, Steven Spielberg által rendezett részeket, s valóban, a megjelent előzetes alapján a film eddig nem sok jó kritikát kapott. 2015 júniusában azonban mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy a filmről maga alkosson véleményt. A filmet Colin Trevorrow (Kockázatos túra) rendezte, a főszerepet pedig Chris Pratt játssza. A feliratos mozielőzetes videója a cikkbe kattintva tekinthető meg.

Boldog születésnapot, Leonardo DiCaprio!

2014.11.11

Aktuális

Ma 40 éves Hollywood szépfiúja.

A klasszikus forma ereje: Csillagok között (filmkritika)

2014.11.09

Aktuális

Az aktuális divatok fényében nem látjuk, de klasszikus dolgok sokkal erősebbek, mintsem gondoljuk.

A londoni Harry Potter-stúdióban jártunk

2014.10.16

Aktuális

Ha egy Potter-rajongó Londonban jár, hagyja hátra az őrségváltást, a Towert és egyéb klasszikus mugli látnivalókat: a stúdió nagyobb élmény lesz.

.