Hirdetés

Hirdetés

közlekedés

Nincs előrelépés a szombathelyi Saághy utca ügyében

2010.01.27

A ciklus vége nem csak az avatások és szalagátvágások szezonja, hanem a számonkéréseké is. A napokban a megyei napilapban több olvasói sms is hiányolta a Saághy utca felújítását. Utánajártunk, hol tart az állatorvosi lónak minősülő projekt. Nincsenek jó híreink.

Jön a regisztrációs jegy: Mit kell tudni róla? (videóval)

2010.01.25

Márciustól a hat éven aluliaknak és a 65 éven felettieknek is kell jegy a tömegközlekedési eszközökön. A jegy ingyenes, de ha nincs, akkor büntetést kell fizetniük.

A Vas megyei rendőrség és a Microsoft közreműködésével: megnézhetik magukat a gyorshajtók az interneten

2010.01.16

A szabálysértők az interneten is megnézhetik majd az automata traffipaxok által róluk készült képeket - írja a szombati Népszabadság.

A megyei jobboldal is értékelte a 86-os építését

2008.07.29

Az utóbbi időben a helyi sajtóban több írás is napvilágot látott a megyét érintő utak helyzetéről. Múlt héten például arról, hogy Ipkovich György szerint 2013-ig elkészül a négysávos út Csornáig. Kedden a 86-os útnál tartott sajtótájékoztatót a megyei jobboldal három képviselője. Kovács Jenő kérdez, mi kommentálunk

Kutakra lebontott benzinárak az interneten

2007.03.06

Aktuális

Egy-egy település, megye benzinkútjainak aktuális árait mutatja a Holtankoljak.hu weboldal. Vas megyéből 45, Szombathelyről 14 kút van bekötve a rendszerbe. Ön szerint benzin- vagy dízelüzemű gépkocsit érdemes vásárolni? Cikkünk végén szavazzon!