Hirdetés

választás

Médiareggeli Hankó Faragó Miklóssal

2006.01.20

Pénteken informális sajtóreggelire invitálta az újságírókat Hankó Faragó Miklós államtitkár, szombathelyi parlamenti képviselő. A beszélgetésen jórészt a szombathelyi közélet gócpontjai kerültek terítékre.

Kampánystart: A szocialisták a családtámogatásról

2006.01.19

Néhány órával a kampány hivatalos elindulása után a szocialisták már Szombathelyen is beizzították a motort. Az Art Caféban Korózs Lajos államtitkár a mostani kormány családtámogatási tevékenységét hasonlította össze a korábbi Fidesz-érával.

Nem kegyelmezett az MSZP: Kiss Péter és Lady N az MMIK-ban

2006.01.08

A roppant dinamikus és fiatalos Kiss Péter a nem kevésbé dinamikus és fiatalos Korda György segítségével kampányolt az MMIK-ban, ahol arra a fontos zenetörténeti eseményre is fény derült, hogy a legendás esztrádénekes Szombathelyen kérte meg Balázs Klári kezét. Állítólag. A színpad háttérben viszont konkrétan a „Közös értékeink” felirat volt olvasható.

A Fidesz a Drazsé Szemek különszámáról

2005.12.22

Az év feltehetően utolsó Fidesz-sajtótájékoztatóján elhangzott, a párt jogi lépéseket tesz a Drazsé Szemek legutóbbi, ingyenesen terjesztett különszáma miatt, amely Hende Csabát igyekszik lejáratni. A negatív kampány témája mellett egy rövid évértékelőre is sor került.

Az MDF is bemutatta Vas megyei képviselőjelöltjeit

2005.12.14

A Magyar Demokrata Fórum Országos Gyűlésén meghozott döntés értelmében a 2006-os országgyűlési választásokon az MDF minden egyéni választókörzetben önállóan indít jelöltet – tájékoztatta az ALON-t párt megyei szervezete.

Schmitt Pál Szombathelyen járt buzdítani

2005.11.27

Schmitt Pál szombathelyi látogatása annak a kampánynak a része volt, amelynek során a Fidesz 100 ezer önkéntest toboroz a 2006-os választásokhoz. A nagygyűlés előtt a politikus a sajtónak fejtette ki gondolatait a jelenlegi kormányról, a médiaellenszélről és a változások fő irányvonalairól. A körút állomásain 400-600 fővel bővül a „győztes csapat”, és 11 ezer polgári kör „várja a hívó szót”.

Fidesz: Kampánystart Ipkovich módra

2005.11.12

„A mai napon Ipkovich György eldurrantotta kampánystartot jelentő pisztolyát a megyei napilapban megjelent fizetett hirdetéssel, és az azzal összefüggő eseményekkel kapcsolatosan” – áll abban az elektronikus levélben, amelyet Marton Zsolt, a Fidesz városi frakciójának a vezetője küldött lapunknak. A levél az alábbi sajtóközleményt is tartalmazza:

Terítették kártyáikat a Vas megyei szocialisták

2005.10.25

A Vas megyei szocialisták egy keddi sajtótájékoztató keretében mutatták be azt a csapatot, amellyel nekivágnak az 2006-os választásoknak. Az immár hivatalos képviselőjelöltek rövid bemutatkozó-beszédet is tartottak. Ipkovich György szinte biztos, hogy ismét országgyűlési képviselő lesz.

Liberális kampánykezdet Szombathelyen

2006.01.20

SZDSZ-nél is beindult a kampány. A liberálisok egy szombathelyi sajtótájékoztatón összefoglalták a programjuk lényegét. A párt eltörölné a megyerendszert, a privatizálná az egészségügyet és csökkentené az adókat.

Szijjártó Péter évet értékelt az Art Caféban

2006.01.13

Minden izgalomtól mentesen zajlott a Fidelitas által szervezett éves értékelő. Hende Csaba távollétében Szijjártó Péteré lett a főszerep, így helyi vonatkozású ügyek gyakorlatilag nem is kerültek terítékre. Csütörtök este az Art Caféban úgy tűnt, a jobboldal vesztett lendületéből, és mintha támogatói is elbizonytalanodtak volna. Egyelőre ennyi látszik a nagybetűs Változásból.

Szombathelyre került a Választás.hu webcím - a Nyugat.hu melléklete lesz

2005.12.29

A választás.hu webcímet 461 ezer forintért vásárolta meg a Nyugat.hu főszerkesztője, Roznár Gyöngyi – írja a domainabc.hu.

Közös MSZP-SZDSZ jelöltek lesznek Szombathelyen

2005.12.17

A szocialista és a liberális párt hivatalosan is bejelentette, a 2006-os országgyűlési választásokon Szombathely mindkét körzetében közös jelölteket állít, és a kampány is közös lesz.

Megnevezte a Fidesz az egyéni képviselőjelöltjeit - Vas megyében két hely is függőben

2005.12.10

Szombati ülésén a Fidesz választmánya döntött a 2006-os egyéni képviselőjelöltjeiről. Vas megyében egyelőre két jelölt is hiányzik.

Baráth Etele: A városoknak egymásért kell dolgozniuk

2005.11.20

A Nyugat-Dunántúlt átszelő észak-déli gyorsforgalmi út sorsa tavasszal dől el - mondta az ALON-nak adott rövid interjú keretében Baráth Etele, az európai ügyekért felelős tárca nélküli miniszter, aki szerint arról nincs szó, hogy Győr lesz a régió igazgatási központja. A versenyképességi pólushoz viszont ott minden adva van: tudás, gazdaság, infrastruktúra.

Körvonalazódó MSZP-SZDSZ megállapodás Szombathelyen

2005.11.02

Kecskeméten döntöttek a helyi szervezetek az MSZP és az SZDSZ közötti választási megállapodásról. Szombathelyen és Szegeden még csak körvonalazódik a megállapodás – nyilatkozta a Gulyás József, a liberális párt képviselőjelölt -állításért felelős ügyvivője.