Üdülni annyiért, amennyiért csak szeretne? Igen, lehetséges!

2012.03.28. 16:17

A Medves Hangulatszálló szakított az eddigi megszokással, az egyre brutálisabb árversennyel a last minute ajánlatok terén!

Medves Szálló
Üdülni annyiért, amennyiért csak szeretne?
Igen, lehetséges!
 
Medves Hangulatszálló
 
Hihetetlen újdonság!
 
 
A Medves Hangulatszálló szakított az eddigi megszokással, az egyre brutálisabb árversennyel a last minute ajánlatok terén!
 
Medves Szálló
 
Mondva csinált kedvezmények helyett a Magyarország legvadregényesebb táján található szálloda most vendégeire bízza az ár meghatározását!
 
Így mindenki számára lehetőséget teremt arra, hogy anyagi kereteinek megfelelően, saját maga határozza meg azt, hogy mennyiért szeretne szállodában pihenni, és élvezni egy barátságos és kellemes hangulatú kétcsillagos hotel négycsillagos szolgáltatásszámát! Ez azt jeleni, hogy nem a szálloda áraihoz keresnek fizetőképes keresletet, hanem a fizetésekhez igazítják az árat.
 
Uszoda
 
 
Az érdeklődőknek csupán annyit kell tenniük, hogy a szálloda honlapján kitöltenek egy AJÁNLAT KÖZLŐ ŰRLAPOT, ahol az egyéb megjegyzésekhez beírják azt, hogy mennyit fordítanának a pihenésére.
 
A szálloda várakozása szerint az üdülés árát ideális esetben az otthoni rezsiköltségek alá lehet szorítani, ezzel tehát egy üdülés nem anyagi áldozatot, hanem közvetlen pénzbeli megtakarítást jelent.
 
Tekepálya, Medves
 
A felhívás óta átlagosan napi 1. 340 megkeresés érkezik, melyek több, mint 92%-a olyan ajánlatot tartalmaz, mely összegért a Medves Hangulatszálló ténylegesen tud is utazási csomagot ajánlani.
 
Az egyedi Last minute ajánlat eredményeképpen rohamosan fogynak a szabad helyek, de azért még mindig van lehetőség igénybe venni az ajánlatot.
 
Szauna Medves
 
Aki nem hiszi, járjon utána!
 

 

.