Hirdetés

Új koordinátor választott és a vidékre is figyel a Vas megyei LMP

2012.12.18. 15:47

Hirdetés

Nemrég új koordinátort választott a Lehet Más a Politika Vas Megyei Szervezete. Az egyéni választókerületek felelőseinek kijelölésével pedig megkezdték a felkészülést az országgyűlési választásokra - olvasható a párt kedden kiadott sajtóközleményében.

A körmendi Baracska Péter személyében új koordinátort választott nemrég az LMP Vas Megyei Szervezete. Az ökopárt megyei választmánya rajta kívül a szintén újonnan megválasztott Östör Dávidból, Horváth Zoltánból, Huszárné Török Katalinból és Neválovits Csabából áll.

Az LMP céljai között szerepel, hogy a megyeszékhelyen kívül is megerősödjön, ennek érdekében a közeljövőben több vidéki programot terveznek, valamint megyei szintű hálózatépítő kampányba kezdenek.

Kijelölésre kerültek az országos egyéni választókerületek felelősei is. A szombathelyi központú 1-es körzet felelőse Neválovits Csaba, a Sárvár központú 2-es körzet felelőse Östör Dávid lett, míg a Körmend központú 3-as körzetért Baracska Péter felel. A OEVK felelősök kijelölésével (akiknek feladata a körzetek koordinálása és a kampány irányítása lesz) az LMP Vas megyében is megkezdte a felkészülést a 2014-es országgyűlési választásokra.