Október a „Látás hónapja” az Abért Optikában!

2016.10.06. 15:48

Alacsony árak, minőségi termékek, a város első komputeres szemvizsgálója, a korral lépést tartó új technológiák, a szakmai hozzáértés, és a szakma szeretete – ezek juthatnak eszébe azoknak, akik ismerik a Szombathelyen 1989 óta jelen lévő Abért Optikát. Akik pedig még nem vásároltak náluk, ideje, hogy tegyenek egy próbát.

2016 októberben ismét „Látás hónapja” az Abért Optikában is. Ebben a hónapban ingyenesen végzik el a látásellenőrzést, és szaktanácsadással segítenek ha problémája van a látásával.

Az Abért Optikában a legkorszerűbb technikával, és a Hoya a legnagyobb lencsegyártó által a legjobban képzett látszerész és optometrista szakemberekkel dolgoznak. A szemvizsgálatot Szombathelyen Abért Lászlóné (Gyöngyi) optometrista végzi, már több mint 27 éve.

Az Abért Optikában készült szemüvegeket fél évente ingyenesen karban tartják, ami azt jelenti, hogy amennyiben szükséges, beállítják a keretet, hogy a lehető legtökéletesebben illeszkedjen az archoz, valamint ultrahangos tisztító segítségével megtisztítják a lencséket,és a keretet, és hasznos szakmai tanácsokkal is ellátják a vásárlóikat.

Az Abért Optika már 1989-ben megelőzte a korát, de napjainkban sem ülnek a babérjaikon. Szemvizsgálójuk a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt, hasonlóképpen a szemüvegkészítő műhelyük és a szemészeti rendelőjük is.

Így személyre szabottan készülhet el a hagyományos szemüveg épp úgy, mint a speciális például multifokális változataik. Kizárólag szakemberek segítenek a megfelelő szemüvegkeret és lencse kiválasztásához. Állandóan szakmai továbbképzéseken sajátítják el az újdonságokat.

A gazdag választék esetében kulcsszó a minőség. A Hoya-szemüvegek garanciát jelentenek arra, hogy a vásárló elégedett lesz. Hiszen ki ne szeretné például azt, ha a szemüvege a lencsék felületkezelésének köszönhetően védené a szemét a monitorok okozta fokozottabb elfáradástól? Így nem csak a szemfáradtságtól, hanem az emiatt esetlegesen jelentkező fejfájástól is megkímélheti magát. Cégek számára is tudnak kedvező árajánlatot adni.

És arra gondolt már, hogy egy minőségi Hoya-lencsés szemüveg vásárlásával már csak egy kis lépésre lesz ahhoz, hogy a szemüvege napszemüvegként is használható legyen? Eláruljuk, hogyan: a Hoya olyan mágneses szemüveg-előtétet is gyárt, amelyet a keretre illesztve pillanatok alatt napszemüveggé alakíthatjuk a hagyományos szemüveget. Mindez nem is kerül sokba, körülbelül húszonnégyezer forintos tétel.

Az Abért Optikában azokra is gondolnak, akik kontaktlencsét hordanak. Azok, akik most kezdenék el hordani a kontaktlencsét, két darab próbalencsét és tisztítószert kapnak ajándékba, hogy kipróbálhassák, hogy alkalmasak-e a kontaktlencse viseletére.

Mint említettük, az Abért Optika szemészeti szűréssel is várja vásárlóit,  dr. Zelkó András rendel az optikában. Nem csak a felnőtteket várják, hanem  gyermek vizsgálattal is foglalkoznak. A vizsgálatra célszerű időpontot kérni. Bejelentkezni az optika telefonszámán lehet.

Az Abért Optikában is folyamatosan futnak akciók. Október 30-ig komplett új divatos szemüvegek kaphatók 34 840 forint helyett már 14 990 forinttól. Természetesen Hoya-lencsékkel és egy év garanciával.

Ugyancsak akciósan kaphatók a multifokális Hoya-lencsék. Most 40% százalék kedvezménnyel és hat hónapos megszokási garanciával kínálják őket.

Folyamatosan, minden hónapban más-más akciókkal, kedvezményekkel várják a régi és új vásárlóikat, érdemes a honlapjukat figyelni.

Jelszavuk: Minőség korrekt áron, megfelelő garanciával.  

"Ha fontos Önnek a szeme világa, várjuk az Abért Optikába!"

Abért Optika

  • Szombathely Thököly u. 19.  Tel:  94/314-888
  • Sárvár Batthyány u. 43. Lila udvar  Tel: 95/320-711

Honlap: www.abertoptika.hu

Galéria

.