Hirdetés

Hirdetés

Üzleti hírek

Panda Nyelvstúdió - ahol tanulni jó!

2008.11.11

És ez nem csak afféle szlogen. A szombathelyi Panda nyelviskolában valóban jó tanulni! Mi több, izgalmas, magával ragadó kaland. Elég belépni az újonnan tatarozott belvárosi irodaházba, fellibegni a márványlépcsőkön, és az embernek egyszerre kedve támad idejárni.

Miért érdemes most devizahitelből autót venni?

2008.11.10

Takács Viktort, a Nissan Colonia haszongépjármű értékesítője szerint azok járnak jól, akik szembemennek a trenddel, és most vesznek új autót devizahitelből.

Konyhabútor vásárra és ingyenes Miele-kóstolóra invitál a Vitalitas

2008.11.02

A hétéves Vitalitas Bútorgaléria nagyszabású Miele gőzpároló-bemutatóval, konyhabútorvásárral ünnepli születésnapját. Ezekről a rendezvényekről, a Mieléről, az étkezési szokások megváltoztathatóságáról, a jobb minőségű, egészségesebb életről és sok egyébről beszélgettünk Scheiber Katalinnal, a Vitalitas vezetőjével. Kezdjük a sok egyébbel!

A látás hónapja - Beszélgetés Dr. Munkácsy Györgyi szemész szakorvossal

2008.10.21

A világ egyértelműen a rövidlátás felé halad – mondja Szombathely egyik legismertebb szemészorvosa, akivel többek között a látás hónapjáról, az ingyenes szűrővizsgálatról, a szemészeti problémákról, a műtéti szemkorrekciókról és az egészségügy elgépiesedéséről beszélgettünk.

Kutyamasszázs Szombathelyen

2008.10.02

A Betty kutyakozmetika érdekes újdonságot kínál a kutya- tulajdonosoknak. De mi az a kutyamasszázs?

.