A Vas Vármegye Szövetség sajtóközleménye

2012.02.21. 12:10

Radányi-Kovács Tamás, a a Vas Vármegye Szövetség Elnöke kedden az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek: Tisztelt Nemzetgazdasági Minisztérium!

Radányi-Kovács Tamás, a a Vas Vármegye Szövetség Elnöke kedden az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek:

Tisztelt Nemzetgazdasági Minisztérium!

Radányi-Kovács Tamás, a a Vas Vármegye Szövetség Elnöke kedden az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünknek:

Tisztelt Nemzetgazdasági Minisztérium!

Az elmúlt két esztendőben Magyarországon Önök nemcsak a törvények alkotásánál dolgoztak expressz sebességgel, hanem a középosztály szakadék szélére való taszításával is hasonló gyorsasággal jártak el.

Önök a kommunikáció erejéig nemzeti-keresztény értékrendet képviselnek, ezzel szemben szinte minden egyes cselekedetük ellent mond a Biblia tanításainak és a magyar nemzet irányába méltán elvárható érdekképviseletnek.

Döntéseik hátterében legtöbbször egyéni érdekeik, valamint a külföldi, globális hatalmak követelései állnak. Kormányzásuk eddigi időtartama alatt a magyar nemzet minden gazdasági problémáját a hátukon cipelő kétkezi munkásokat teljesen elsorvasztották, több tízezer család küzd súlyos megélhetési problémákkal.

A kilátástalan helyzet miatt egyre többen menekülnek öngyilkosságba, miközben Önök közpénzekből utaznak a pálmafák árnyékába, a hazánktól több ezer kilométerre található Azori-szigetekre. Különösen felháborító, hogy Vas Megye Közgyűlésének elnöke, Kovács Ferenc még a feleségét is elvitte az egzotikus nyaralásra.

A lakosság kiadásai szüntelenül nőnek, a türelmünk ezzel ellentétben folyamatosan csökken. Örömmel tölt el bennünket, hogy a megpróbáltatások ellenére az emberek kezdenek felocsúdni téli álmukból és különböző szerveződésekbe tömörülnek, szövetségeket kötnek egymással. Ennek köszönhetően alakult a Vas Vármegye Szövetség is, amely Önökkel ellentétben a magyar emberek érdekeit szolgálja és képviseli.

A Vas Vármegye Szövetség ezúton kéri Önöket mint regnáló kormányt, hogy tegyenek érdemi lépéséket az alábbi követeléseink megvalósításának érdekében:

  • azonnal foganatosítsák a megfizethetetlen benzinárak esetében az Önök által ellenzékben többször hangoztatott adócsökkentését
  • kérjük a Munka Törvénykönyvének újratárgyalását: mert nem azért élünk, hogy dolgozhassunk, hanem azért dolgozunk, hogy élhessünk
  • azonnali megoldást követelünk a devizahitelek miatt adósságspirálba került családok részére
  • közbiztonságot, a cigánybűnözés felszámolását
  • szüntessék meg a gazdagoknak kedvező egykulcsos adózási rendszert, helyette vezessenek be egy mindenki számára elfogadható progresszív adózást
  • ne csak a gazdagok kiváltsága legyen a felsőoktatás

A Vas Vármegye Szövetség azonnali lépéseket vár, ellenkező esetben több és még hatékonyabb demonstrációt tart megyeszerte, összefogva a többi nemzeti civil szervezettel. A Vas Vármegye Szövetség tagjai elszántak és nem ismernek félelmet, ha hazájukért és családjukért kell harcba szállniuk.

Tisztelettel:

Radányi-Kovács Tamás
a Vas Vármegye Szövetség Elnöke
 

.