2010 MTV filmes díjai, legjobb és legrosszabb ruhái (videóval)

2010.06.07. 21:13

Sandra Bullock lazán szájon csókolta Scarlett Johannsont. Ennél már csak a ruhák voltak izgalmasabbak.

Sandra Bullock

Állva ünnepelte a közönség Sandra Bullockot (a képen) ) az MTV Movie Awards díjátadó ceremóniáján, amelyen a tavalyihoz hasonlóan megint az Alkonyat-széria aktuális filmje gyűjtötte be a legtöbb trófeát.

Az Alkonyat - Újhold című, kamaszoknak szánt vámpírrománc nem csak a legjobb film díját zsebelte be, főszereplői, Kristen Stewart és Robert Pattinson a legjobb női és legjobb férfi színész díját is megkapták, övék lett a legjobb csók díja, és Pattinson elnyerte a globális szupersztárnak járó elismerést is.

A zenetévé közönségszavazás alapján odaítélt mozis elismeréseit vasárnap adták át Los Angelesben. A csillogó fekete ruhában színpadra lépő Bullock hatalmas tapsot kapott, amikor átvette a Generation Award elnevezésű díjat. A 45 esztendős színésznő, aki idén Oscar-díjat is kapott A szív bajnokai című filmjéért, először jelent meg egyenes közvetítésben egy nyilvános műsorban, amióta kiderült, hogy férje megcsalta, és útjaik szétváltak.

Sandra Bullock

Az egyenes beszédet kedvelő sztár az alkalmat felhasználva cáfolta a róla terjesztett pletykákat, és kijelentette, hogy nem adja fel karrierjét, és esze ágában sincs elbujdosni.

"Akármit láttak, hallottak vagy olvastak az utóbbi időben, szeretem, amit csinálok, és nem megyek sehova" - szögezte le Bullock, akinek Bradley Cooper, Betty White és - meglepetésre - Scarlett Johannson adta át a generáció kiválóságának járó díjat. Eredetileg Ryan Reynolds, Johannson férje kapta ezt a feladatot, mivel együtt játszott Bullockkal a Nászajánlat című filmben, de a "beugró" így akarta kifejezni együttérzését kolléganőjével.

Mindedezek után Sandra Bullock lazán szájon csókolta Scarlett Johannsont.

Bullock egyébként szombaton a férfi nézőkre specializálódott Spike TV közönségdíját is elnyerte Culver Cityben. Az év legjobb előadóművészének járó Troops Choice díjat vehette át Robert Downey jr.-tól szintén nagy ováció közepette. Ezt a díjat kizárólag a katonák szavazatai alapján ítélik oda.

Az MTV mozis gálán Anna Kendrick az Egek urában nyújtott játékával érdemelte ki a legátütőbb alakítás díját, Zach Galifianakis a Másnaposokért kapta meg a legjobb vígjátéki alakításért járó elismerést, Tom Feltont pedig a Harry Potter és a félvér herceg című filmért jutalmazták a "legjobb gonosz" díjával.

A díjátadók között szerepelt Tom Cruise is, aki Trópusi viharbeli szerepét hozva, Les Grossmannak öltözve fergeteges tánccal szórakoztatta a közönséget Jennifer Lopezzel együtt.
Az ilyen díjkiosztó gálákon a díjakon kívül hatalmas figyelem fordul a sztárok öltözködésére is.

A Radar Online például egy terjedelmes írással elemzi mintegy 25 híresség öltözetét. Mindegyiken talán nem mennénk végig, de azért néhány közülük álljon itt ízelítőnek.

A legrosszabbak közül:

 Christina Aguilera
Christina Aguilera
 

 Katerina Graham
Katerina Graham

 

Katy Perry
Katy Perry

 

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

 

Russell Brand
Russell Brand

 

A legjobbak közül:

Jessica Biel
Jessica Biel

 

Eva Mendes
Eva Mendes

 

Kristen Stewart
Kristen Stewart

 

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

 

T. I.
T. I.

.