Agyonvertek egy váci férfit - a gyilkosokat elfogták

2010.02.03. 14:18

 Különös kegyetlenséggel, kalapáccsal és késsel meggyilkoltak egy 40 éves férfit a saját lakásában, Vácott, a két gyanúsítottat, aki a holttestet a helyi cementbánya fölött elrejtette, elfogták – számolt be a nyomozás eredményéről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója. Papp Péter ezredes szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a későbbi áldozat a börtönben ismerkedett meg a 35 éves fiatalemberrel, akit szabadulása után befogadott. A nyomozás adatai szerint amikor hétfőn hazatért a 40 éves férfi, nevelt fia és korábbi ismerőse többször megszúrta, kalapáccsal többször fejbe verte. A holttestet berakták az áldozat kocsijának csomagtartójába, majd Vác külterületén, a cementbánya fölött kidobták az autóból. A tetemet kedden fedezték fel az arra járók. A két férfire úgy terelődött a gyanú, hogy a holttest elrejtése után, hétfő este a váci rendőrök őket is igazoltatták. A két férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat - mondta Papp Péter.  

 Különös kegyetlenséggel, kalapáccsal és késsel meggyilkoltak egy 40 éves férfit a saját lakásában, Vácott, a két gyanúsítottat, aki a holttestet a helyi cementbánya fölött elrejtette, elfogták – számolt be a nyomozás eredményéről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Papp Péter ezredes szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a későbbi áldozat a börtönben ismerkedett meg a 35 éves fiatalemberrel, akit szabadulása után befogadott. A nyomozás adatai szerint amikor hétfőn hazatért a 40 éves férfi, nevelt fia és korábbi ismerőse többször megszúrta, kalapáccsal többször fejbe verte.

A holttestet berakták az áldozat kocsijának csomagtartójába, majd Vác külterületén, a cementbánya fölött kidobták az autóból. A tetemet kedden fedezték fel az arra járók. A két férfire úgy terelődött a gyanú, hogy a holttest elrejtése után, hétfő este a váci rendőrök őket is igazoltatták.

A két férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat - mondta Papp Péter.