Az elmúlt nap Vas megyei rendőrségi hírei

2016.06.28. 09:06

Garázdaság, lopás és egyebek.

Előzetes szóváltást követően egy helyi férfi bántalmazta rokonát Csörötneken. A 24 éves férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Egy személygépkocsival közlekedő velencei lakost igazoltattak a rendőrök Körmenden. Az intézkedéskor kiderült, hogy gépkocsi rendszámát egy másik járműre adták ki, ezért V. Ferencet előállították és kihallgatták. A 45 éves férfivel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Illusztráció. Fotó: police.hu

Az egyik celldömölki üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai füleltek el egy helyi lakost, aki szeszes itallal akart fizetés nélkül távozni. A férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Egy fával teli kosárral gyalogoló helyi lakost tartóztattak fel a rendőrök Szemenyén. A 41 éves férfi az intézkedés során elmondta munkatársainknak, hogy a fát egy közeli ingatlanról vitte el és ez már nem az első fordulója. A férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság

.