Ez a férfi ellopott egy több tonna édességgel megrakott kamiont

2016.09.05. 10:09

A rendőrség körözi.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen: a feltételezett elkövető még március 5-én, nem sokkal 22 óra után az M5-ös autópálya jobb pályatestének Szatymazi pihenőhelyéről ellopott egy lezárt, szerb honosságú Iveco tehergépkocsit és a hozzá kapcsolt pótkocsit, több tonna édességgel - adta hírül honlapján a rendőrség.

A járműszerelvényt és a teljes rakományt március 6-án hajnalban Szegeden a rendőrök megtalálták, amelyen addigra horvát rendszám volt.

A nyomozás megállapította, hogy az ismeretlen tettes március 5-én, a bűncselekmény elkövetése után az 5-ös számú főút melletti benzinkúton üzemanyagot vásárolt. A személyt a biztonsági kamerarendszer rögzítette.

A bűncselekmény feltételezett elkövetője körülbelül 180 cm magas, 40-50 év körüli, vékony testalkatú férfi, aki az elkövetéskor piros kabátot, fekete felsőt és farmernadrágot viselt, szerb vagy horvát nyelven beszélt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Fotó: police.hu

.