Fulladás okozta egy három éves kisfiú halálát Sárváron

2017.01.04. 19:26

December 23-án az édesanya a konyhában sütött, a gyerekek pedig a szobában játszottak, közben pedig virslit ettek, ekkor történt a baj.

A tragédiáról a blikk.hu számolt be. A portálnak az édesanya elevenítette fel a történteket.

"A nagyobb gyerekek rohantak ki szólni nekem, hogy jöjjek, mert Dorián fuldoklik. Megfogtam és kihoztam a konyhába, majd a barátnőmmel a pultra ültettük, ütögettük a hátát, de sajnos ez nem segített. A mentőket is riasztottuk, a várakozás szörnyű perceit a ház előtt töltöttük, hogy a picikém minél hamarabb segítséget kapjon. Több mint egy órát küzdöttek a mentősök Doriánért, de minden erőfeszítésük hiá­bavaló volt. A kezemben halt meg a kis­fiam" - mondta el az asszony.

A házaspár három gyereket nevel, a két nagyobb 4, illetve 5 éves, a legkisebb volt a 3 éves Dorián, aki óvodába járt.

"Fogalmam sincs, hogyan fogom túlélni Dorián­ búcsúztatóját. Ő volt a legtündéribb gyerek a világon, csendes, szófogadó, de mindig mosolygós angyalka, aki soha nem nyafogott vagy követelőzött. Csak az tartja bennem és a férjemben a lelket, hogy fel kell nevelnünk a többi gyerekünket. A nagyobb gyerekeink, a rokonok és a barátok is sok erőt adnak, nem engedik el a kezünket, egyetlen pillanatra sem" – nyilatkozta a blikk.hu-nak a gyászoló édesanya.

Doriánt csütörtökön temetik.

.