Hirdetés

Advent - Ezek a programok várják idén a Ludovikán

MTI

2019.11.30. 10:32

Idén is számos karácsonyi programmal várják az érdeklődőket.

Hirdetés

A hagyományokhoz híven koncertekkel, kézműves foglalkozásokkal és számos karácsonyi programmal várják az érdeklődőket a Ludovikán az adventi hétvégéken - közölte a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) az MTI-vel.

Közleményük szerint a rendezvénysorozat december elsején, vasárnap 18 órakor a Budapest Ragtime Band koncertjével kezdődik, amelyet az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtása követ a Campus téren.

Az adventi programsorozat a szombati napokon folytatódik: december 7-én a Kaláka együttes lép fel. Majd 14-én a Szabadság, szerelem című színházi előadást tekinthetik meg az érdeklődők Seres Péter rendezésében, 21-én pedig a Monarchia Szimfonikus Zenekar ad klasszikus karácsonyi koncertet.

Ezeken a napokon 13 órától a gyerekeké a terep, akiknek az aktív szórakoztatásáról a Kedvcsinálók Társulata gondoskodik. December 14-én és 21-én délután is érdemes útba ejteni a Ludovikát: egyik napon a Nefelejcs Bábszínház, másikon pedig a Bugócsiga Zenede interaktív gyerekkoncertje mulattatja majd a kicsiket - írta az NKE.

Az ingyenes programok helyszíne a Ludovika vívóterme.

.