Hirdetés

Hirdetés

Aktuális

Új webbolt indult az ALON-on

2004.04.06

Mától új színfolttal gazdagodott a lapunk. Megnyitotta kapuit második internetes áruházunk, amelyet a szombathelyi H-Multimédia Kft.-vel működtetünk közösen. A kínálatban számítástechnikai és minőségi szórakoztató elektronikai eszközök szerepelnek.

INFO SAVARIA 2004: Szombathelyen járt az informatikai miniszter

2004.04.01

1990 óta idén hatodik alkalommal rendezték meg Szombathelyen az INFO SAVARIA konferenciát. Az előadók között volt Kovács Kálmán informatikai miniszter is, aki szerint öt éven belül eltűnnek a nemzeti szolgáltatók. És még ez volt a legjobb hír.

Banki adategyeztetés: Elkéstünk

2004.04.01

Tízezrekre tehető azoknak a száma, akik a több felhívás és sajtóközlemény ellenére nem jelentek meg bankjuknál az előírt adategyeztetésen. Csibész módon mi is csak április 1-én jelentkeztünk a bankunknál. Nem ettek meg.

MSZP-s romavásárlás: Újabb fordulat

2004.03.30

A szombathelyi bíróság kedd délutáni tárgyalásán első fokon felmentette az érintett vasi romákat a rágalmazás vádja alól. Horváth Csabát és társait a csepregi MSZP-elnök Szabó Bálint perelte be, mivel az előbbi azt állította, pénzért léptettek be romákat a pártba.

Az ország egyik legjelentősebb autótolvaj bandája bukott meg Vas megyében

2004.03.27

Komoly logisztikai és high-tech segítséggel dolgozott a társaság. Az okozott kár körülbelül félmilliárd forint, a bűnjelek tárolásához a Volán telephelyét kellett igénybe venni. Főleg a német autótípusokat kedvelték.

Floriadae 2004 - Aki a virágot szereti…

2004.04.05

A Herman Ottó Szakképző Iskola idén ötödik alkalommal adott helyt a fiatal virágkötők szakmai versenyének. Fotóztunk sokat.

Másokért gyalogolnak majd

2004.04.01

Szombathelyről is csatlakoznak az AVON „Egynapos gyaloglás az életért” programjához. A mintegy félszáz hölgy szeretné, ha minél többen tartanának velük a nagy szentendrei gyaloglásban, illetve ha támogatnák őket a mellrák elleni küzdelemben.

Itt járt a brit nagykövet

2004.03.31

A magyarul meghökkentően jól beszélő John Nickols első vidéki útja Vas megyébe vezetett, ahol főként az osztrák-magyar határ sorsa és a sárvári Saga Foods izgatta. Arra is fény derült, hogy a brit testvérvárost szintén Claudius császár alapította, s mi magánszorgalomból egy másik egyezésre is bukkantunk.

Az SZDSZ Szombathely spórolási lehetőségeiről és az elektronikus közgyűlésről

2004.03.29

A liberálisok szerint szükség van a városi intézményrendszer reformjára, beleértve az érzékeny oktatási és a kulturális területeket. Felül kellene vizsgálni a professzionális sport támogatási szerződéseit is. Ugyanakkor sikerként és a politikai konszenzus követendő példájának tartják az elektronikus közgyűlés ügyének célegyenesben állítását.

Az eredmény lesújtó: Ágh Péter a kormány munkájáról

2004.03.26

Folytatódik az a kampány, melyben az ellenzék folyamatosan igyekszik szembe állítani a kormány két évvel ezelőtti választási ígéreteit és a mai nagy magyar valóságot. Pénteken a Fidelitas-alelnök tartott a témában sajtótájékoztatót, ahol a 2002-es választási kampány egy minden választópolgárhoz küldött MSZP-s kampánylevelét vetette alá elemzésnek.

.