Hirdetés

Az 54 éves nő menekülésre késztette a szexuális támadóját Dunakeszin

2010.02.17. 16:13

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy dunakeszi fiatalembert, aki szexuális indíttatásból megtámadott egy helybéli nőt, az 54 éves asszony erőteljes védekezésének köszönhetően menekülésre késztette a vele egy házban élő férfit – közölte a dunakeszi rendőrkapitány szerdán az MTI-vel.

Hirdetés

Kovács László elmondta, hogy a 24 éves fiatal maszkot viselt a február eleji támadáskor. A nála 30 évvel idősebb nőt szexuális "játékra" akarta kényszeríteni, miután betört kiszemelt áldozata lakásába. A lefogott nő és a támadó között dulakodás kezdődött, eközben a sikoltozó asszony letépte támadója arcáról a maszkot, menekülésre késztetve őt.
Az elfutó férfit valaki meglátta, a szemtanúnak is köszönhetően a rendőrség rövid idő alatt elszámoltatta a fiatalembert, aki nemcsak a támadás tényét, hanem azt is beismerte, hogy úgynevezett játékos aktust tervezett - mondta Kovács László.
A rendőrök különféle eszközöket és kötelet is találtak az elkövetőnél, aki ellen magánlaksértés, személyi szabadság megsértése és erőszakos közösülés kísérlete miatt indítottak eljárást. A nyomozás szakértők bevonásával folyik - közölte a rendőrkapitány.