Napi horoszkóp 2017. június 22. – Viták és nehézségek

2017.06.22. 07:00

A Bika lelkében tűz lobog, a Halaknál csörren a kassza. Napi horoszkóp.

Kos

Ma felejtsd el a bűntudatot, kedves Kos! Ez semmire sem vezet. Csak arra jó, hogy elfojtsd magadban az érzéseket, amik egyszer csak kitörnek belőled. Tisztítsd meg az elmédet a negatív érzésektől!

Bika

Ma tűz lobog benned, kedves Bika. Komoly az esélye, hogy emiatt megbántasz ma valakit úgy, hogy észre sem veszed. Próbáld szelídebb arcodat mutatni és a körülötted lévők hozzáállása is barátibb lesz.

Ikrek

Ma kemény kritikát kaphatsz, kedves Ikrek, de ne vedd fel, még ha azt érzed, hogy sértő, akkor sem. Tartsd tiszteletben, hogy másoknak is lehet véleménye, ne ítélkezz! Közelíts diplomatikusan a kérdéshez!

Rák

Ma szabadulj meg minden szellemi korlátodtól, kedves Rák! Az egyetlen dolog, ami visszatart a sikertől, az a saját elméd. Folytasd, amibe belekezdtél és ma sikerre viszed.

Oroszlán

Ma nehézségeid támadhatnak a környezeteddel, kedves Oroszlán! Úgy érzed majd, hogy az emberek indokolatlanul kemények veled. Ne mutass gyengeséget és ne menj bele felesleges csatározásokba. Ha van egy jó barát a közelben, ő segíteni fog.

Szűz

Ma mindenki téged akar, kedves Szűz. Meg kell válogatnod, hogy kivel állsz szóba. Pár emberhez mostantól más megközelítést kell alkalmazni, hogy hosszú távon is megmaradjon a jó kapcsolat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.