Napi horoszkóp 2017. június 22. – Viták és nehézségek

2017.06.22. 07:00

Mérleg

Ha nem akarsz egy végeláthatatlan intellektuális vitába keveredni, maradj este otthon, kedves Mérleg! Vagy, ha van kedved menj el és készülj fel a vitára. Ma senki sem lesz együtt érző veled, erre is készülj!

Skorpió

Ma tölts minél több időt a barátaiddal, kedves Skorpió! Menj el vacsorázni velük és egyetek, igyatok. Emlékeztesd a barátaidat, milyen jó csapat vagytok együtt és inspiráld őket!

Nyilas

Ma váratlan helyzetek adódhatnak, kedves Nyilas, figyelj erre! Amikor cselekszel, néha egészen furcsa eredménye lesz, de te csak koncentrálj arra, ami a hosszú távú terved! Ha kell, vonj be a feladatba másokat is, segíteni fog.

Bak

Miért a kétségeiddel és a félelmeiddel vagy elfoglalva, kedves Bak? Neked minden okod megvan, hogy boldog legyél. Terveid megvalósítása kedvezően alakul majd. Élvezd ezt a napot légy magabiztos és az emberek örömmel csatlakoznak hozzád!

Vízöntő

Ma érzelmileg kissé meginoghatsz, kedves Vízöntő. Meditálj egy kicsit, hogy rendezd már előre is a gondolataidat. Egy régi ismerős jelenhet ma meg, vigyázz, ne érjen váratlanul a felbukkanása.

Halak

Ma csörren a kassza, kedves Halak. Csak annyit kell tenned, hogy örömmel kivárod. Ma csupa olyan dolgot fogsz tenni, ami az anyagi helyzeteden javít majd. A ma beérkező hírek is igen hasznosak lesznek a későbbiekben.

.