Napi horoszkóp 2017. június 29. – Bátraké a szerencse

2017.06.29. 07:30

A Rák életét befolyásolni akarják, a Skorpió ma a legjobb formáját hozza. Napi horoszkóp.

Kos

Ma elemi erő buzog benned, ami cselekvésre késztet. Lesznek, akiknek ez nem tetszik, de ne hagyd magad és lépj át rajtuk! Jogod van a véleményedhez és a kezdeményezőkészségedhez. Használd fel a benned lakozó erőt, hogy felülkerekedj.

Bika

Taposs bele ma és bízz önmagadban, kedves Bika! Szavaid ma hatalmas erőt sugároznak majd. Körülötted hatalmas mennyiségű információ áramlik és mindezek középpontjában te leszel. Vegyél részt amiben csak tudsz és legyél hatással az eseményekre!

Ikrek

A mai napod nem lesz csendes, kedves Ikrek! Mindenki folyamatosan beszél körülötted, de jó, ha odafigyelsz, mert lesz közöttük olyan információ, amely jövedelmező lehet számodra. Ma megismerkedhetsz egy idegennel, aki később a legjobb barátod lehet.

Rák

Ma úgy érzed magad, mintha ketrecbe lennél zárva. Mások próbálják befolyásolni az életed, a döntéseidet. Lehet, hogy lesz olyan, amit érdemes megfontolnod és elgondolkodnod egy új életmód elfogadásán.

Oroszlán

Ma ideges leszel és az agyadban erős kifejezések fogalmazódnak majd meg. Azért légy óvatos, kimondva ezek a szavak már nem biztos, hogy szándékod szerinti hatást váltanak ki.

Szűz

Ma tiszta elméd segítségére lesz másoknak, akik tanácsot, véleményt kérnek tőled. Légy bizalommal ezen emberek felé. Ma új barátokra is szert tehetsz, akik kellemes meglepetést okoznak majd. 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.