Napi horoszkóp 2017. június 29. – Bátraké a szerencse

2017.06.29. 07:30

Mérleg

Ma csak tedd a dolgod, kedves Mérleg és ne foglalkozz azokkal, akik másképp látják a dolgokat. Ne változtass nézőpontodon csak azért, hogy másoknak szívességet tegyél. Mindenki saját magáért felelős elsősorban.

Skorpió

Ma a legjobbat fogod kihozni magadból, kedves Skorpió. Tedd a dolgodat és ne foglalkozz a többiekkel, még ha kiöntenék is neked a szívüket. Ma egy beruházás is áll előtted. Figyelj oda, nem biztos, hogy a legolcsóbb megoldás szolgálja legjobban céljaidat! 

Nyilas

Ne várd, hogy az emberek, megkérdezik, mi a bajod, magától senki sem fog rád figyelni, neked kell felhívnod magadra a figyelmet. Légy aktívan kezdeményező és határozottan tematizáld te a beszélgetést.

Bak

 Ma a gondolataidnak hatalma van, kedves Bak! Fektess energiát ebbe és meglátod, mennyit lehet elérni ezzel. A szerencse ma a te oldaladon van. Ha új ötleteid vannak, ne habozz, vágj bele, ha kell, rúgd be az ajtót páros lábbal! Ha csak agyalsz és nem cselekszel, a lehetőség elillan.

Vízöntő

Mégis mire vársz még, kedves Vízöntő? Nem fogsz új emberekkel találkozni, ha nem mész sehová. Ez olyan, mintha valaki rock sztár akarna lenni, de még sosem vett a kezébe hangszert. Ha szeretsz valakit, mondd el neki! Fejezd ki valódi érzéseidet!

Halak

Bátraké a szerencse, kedves Halak! Használd ösztöneidet és ugorj bele a mély vízbe! Éles eszed és lelkesedésed sikerre visz majd.

.