Napi horoszkóp 2017. július 1 – Döntések előtt

2017.07.01. 07:00

A Szűz úszik az árral, a Bak össze van zavarodva kissé. Napi horoszkóp.

Kos

Ma figyelmesnek kell lenned, kedves Kos! Egy probléma az, ami megköveteli a teljes koncentrációt tőled. A megoldásban segítenek megérzéseid is, hallgass ma is rájuk. Ma egy ismerősöd a tanácsodat kérheti.

Bika

A mai nap nehéz dolgod lesz, a figyelmedet meg kell osztanod több téma között. Ráadásul több oldalról is meg kell vizsgálnod a dolgokat. Tudatosan cselekedj és használd ki a lehetőséget, hogy néhány ember számára tudatosítsd, hogyan viszonyuljon a jövőben hozzád.

Ikrek

Ma nehéz uralnod a körülötted lévő világot, kedves Ikrek. Olyan érzésed támad, mintha egy tollal teli szobában lennél, ahol fúj a szél. Hagyd inkább az egészet, lásd be, hogy széllel szemben nem lehet…

Rák

Ma önbizalomhiány lassítja, hogy a dolgaid a megfelelő mederben haladjanak. Fontold meg az összes rendelkezésedre álló lehetőséget és bízz az ösztöneidben! Rendszerezd a tényeket, gyűjtsd az adatokat és ezekkel sikert érsz majd el.

Oroszlán

A mai napod olyan lesz, mintha eggyé váltál volna a körülötted áramló energiával, kedves Oroszlán. Ugyanakkor ma megvan a veszélye annak is, hogy néhány lépést elvéts, így, ha lehet, a fontos dolgokat illetően halaszd holnapra a konkrét cselekvést!

Szűz

Ma csak ússz az árral, kedves Szűz, haladj a legkisebb ellenállás felé! Légy önmagad és add át magad az érzéseidnek. Ne törődj mások véleményével, ma fogadjanak el olyannak, amilyen vagy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.