Napi horoszkóp 2017. július 1 – Döntések előtt

2017.07.01. 07:00

Mérleg

Ma érzékenyen reagálhatsz néhány dologra, kedves Mérleg.  Konkrét kérdésekre vársz konkrét válaszokat, de ellenállásba ütközhetsz és csalódni fogsz valakiben, ha túl komolyan kezeled a helyzetet.

Skorpió

Ma erős késztetést érzel majd, hogy beleszólj mások életébe. ne feledd, nem mindenki igényli a tanácsaidat. Csak akkor mondd el ezeket, ha kérik. Lehet, hogy csak arra kellesz nekik, hogy meghallgasd őket.

Nyilas

Ma annyira nem leszel jó hangulatban, kedves Nyilas. Választás elé kerülsz majd, de nem tudsz igazán dönteni. Halaszd el a döntést, ha lehet arra az időre, mikor jobb kedved lesz. 

Bak

Ma össze vagy zavarodva kissé, kedves Bak. Semmi sem tűnik megfelelőnek körülötted. Ha választás előtt állsz, nem tudod majd mit tegyél, félsz, hogy valamit nem vettél számításba. Bízz az ösztöneidben!

Vízöntő

Fontos döntések előtt állsz, kedves Vízöntő, de bizonytalankodsz. Hidd el,senki tanácsára nincs szükséged, aki egyedül dönteni tud ebben a helyzetben, az te magad.

Halak

Most tétova gondolatok járnak a fejedben, kedves Halak! Amikor már azt hitted, minden információ a kezedben van, új perspektívák merültek fel. Ne aggódj, ez legtöbbször így van. Utad mellékvágányokat is tartalmaz néha, ez az élet része.

.