Napi horoszkóp 2017. július 11. – Zaklatott hangulatban

2017.07.11. 07:00

A Bika ma egy elfojtott feszültséget kezel, az Oroszlánnál váratlanul elromlik valami. Napi horoszkóp.

Kos

Ma időzavarba kerülsz, így elmaradhat egy randevú egy romantikus ismerőssel, vagy közeli baráttal. Lehet, hogy magyarázkodnod kell a késés miatt, de sebaj, beszélj meg új időpontot. Tanulj az esetből és szervezd meg jobban a napodat.

Bika

Ma egy hozzátartozó régóta elfojtott feszültsége törhet felszínre, ami feszültséget okozhat, mivel nem voltál felkészülve rá. Egy tisztázó beszélgetés rendezheti a problémát. Mutass együttérzést és kezeld finoman a dolgot!

Ikrek

Egy váratlan üzenet azt eredményezheti, hogy kénytelen leszel órákkal többet tölteni a munkáddal. Bosszantó és azt érzed, kihasználnak. Ha nem akarsz hosszabb távon haragot, szorítsd össze a fogad és mosolyogj szívélyesen.

Rák

Ma váratlan költségek merülhetnek fel, aminek nem igazán fogsz örülni. Ez akár zavart is okozhat a nyári terveidben. Mielőtt azonban pánikba esnél, vizsgáld meg, nincsenek-e rejtett erőforrások, amikre eddig nem gondoltál!

Oroszlán

Ma váratlanul elromolhat valami. Talán a vízvezetékkel lesz gond, vagy a villannyal, a lényeg, hogy halaszthatatlanul meg kell javítani. Lehet, hogy a legjobb egy szakembert hívni, ne akard te házilag megoldani.

Szűz

Ma furcsa levelek, vagy telefonok zavarhatják meg a nyugalmadat. Talán azt hiszed, valaki zaklatni akar, de valószínűbb, hogy a technika ördöge űz tréfát veled. Ha viszont úgy gondolod, mégis egy személy áll mögötte, várj egy napot és lépj kapcsolatba vele!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.