Napi horoszkóp 2017. július 11. – Zaklatott hangulatban

2017.07.11. 07:00

Mérleg

Ma egy szolgáltató, vagy pénzintézet kereshet fel és egyeztetne veled pénzügyi kérdésekben. Lehet, hogy semmiség az egész, de talán érdemes foglalkoznod a kérdéssel a saját nyugalmad érdekében is. Ne lepődj meg, ha sok papírt kell majd átnyálaznod, végül megéri majd.

Skorpió

Ma fény derülhet egy féltve őrzött titkodra. Ez még nem a világ vége, de szükséges lesz némi kármentést végezned. A környezeted megért majd, a többiek pedig nem fontosak. Minden csoda három napig tart.

Nyilas

Ma furcsa híreket hallasz egy ismerősödről. Próbálhatod elérni, de ez sikertelennek bizonyul. Ne ítélj a hallottak alapján, csakis első kézből származó információkra figyelj. Holnap próbáld meg ismét tisztázni a dolgot.

Bak

Ma zavarba jöhetsz, mert hirtelen betekintést kapsz ez barátod legbelsőbb titkaiba. Bízz az ösztöneidben és megértéssel viszonyulj a dologhoz, bármennyire is furcsán érzed magad tőle.

Vízöntő

Ma barátokkal, vagy családtagokkal támadhat egy kis nézeteltérés, ami fájdalmasan érinthet téged. Beszéljétek meg a dolgot, ez mindig segít. Magyarázd el higgadtan és világosan az álláspontodat, ne feltételezd, hogy ezt már mindenki tudja. Tedd mindezt személyesen!

Halak

Ma a lakásban, vagy a ház körül tevékenykedsz, amit váratlanul megszakíthat egy távoli kedves ismerős hívása. Lehet, hogy annyira felzaklat a hívás, hogy nem tudod befejezni, amit elkezdtél. Ne aggódj, a munka megvár!

.