Napi horoszkóp 2017. július 20. – A hétköznapok hősei

2017.07.20. 07:00

A Rák több időt töltsön otthon, a Skorpióra ma senki sem hallgat. Napi horoszkóp.

Kos

Lehet, hogy nem is tudod, hogy miért, de ma kissé nyomott a hangulatod. Lehet, hogy szükséged lenne egy lelki támaszra. Egy barát, vagy a partnered segíthet. Szánj időt arra, hogy a hozzád közel állókkal több időt tölts, ez általában meghozza a lelki feltöltődést is.

Bika

Ma minden az öledbe hullhat, amit csak akarsz, ráadásul nem is kell megszakadnod érte. Ugyanakkor valakinek szemet szúr a sikered és megpróbál áskálódni ellened. lehet, hogy hagynod kell az illetőt, végül úgyis a saját csapdájába esik bele és nevetségessé válik.

Ikrek

Ragyogó napod lesz ma, kedves Ikrek. Megkapod azt az elismerést, amire vágysz és az emberek készek arra, hogy kövessék jó tanácsaidat is. Ma terveket is készíthetsz, de vigyázz, maradj a realitás talaján. Ügyelj arra is, hogy nem mindenki szurkol neked maradéktalanul a környezetedben!

Rák

Ma tölts több időt otthon, de dolgozz többet, mint általában! Rakj rendet magad körül és rendezd át a könyvespolcod! Még nem volt elég? Takarítsd ki a hűtőszekrényt is! A napot pedig levezetheted egy jó kocogással.

Oroszlán

Ma nagy összevisszaság van a fejedben, mert kissé túlvállaltad magad és nem vettél figyelembe néhány személyes természetű problémát sem. Azért ne csinálj bolhából elefántot! Készíts egy listát és koncentrálj!

Szűz

Hát ez nem lesz egy könnyű nap számodra. Ösztönösen menekülnél is ebből a helyzetből, de ezt most nem igazán teheted meg. Végy egy nagy levegőt, kapd össze magad és végezd el, amit kell! Ha végeztél, ismét szabadnak érzed majd magad.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.