Napi horoszkóp 2017. július 20. – A hétköznapok hősei

2017.07.20. 07:00

Mérleg

A világ ma kinyílik számodra és szárnyalni fog a lelked. Talán észre sem vetted, de az elmúlt időszakban szabályos rajongótáborod alakult a környezetedben. Amit mondasz, vagy teszel, az nagy hatással van másokra.

Skorpió

Mostanában úgy érzed, senki sem hallgat rád, pedig te folyamatosan megosztod az emberekkel az ötleteidet. Most inkább koncentrálj a cselekvésre és ne tekints mindig a jövőbe! Eleget beszéltél, itt az ideje, hogy meg is valósíts te magad valamit!

Nyilas

Térj vissza a földre, ne csak a fellegekben járj! Persze a hétköznapi feladatok nem annyira érdekesek, mint az álmodozás, de hidd el, épp olyan elégedett leszel, ha végre elvégezted őket. Ma sok mindent elérhetsz a magánéletben is.

Bak

Élvezd ki ezt a napot, amennyire csak lehet. Lassíts és légy befogadó! A mai nap arra a legjobb, hogy kényeztesd magad egy masszázzsal, vagy egy jó fürdővel. Töltsd el az időt azzal, akit a legjobban szeretsz!

Vízöntő

Magabiztos vagy és ezt ma nagyon élvezed. Stabil érzelmekkel és erős energiáiddal ma nagyon produktív tudsz lenni. Ha van egy célod, ma van a napja, hogy elindulj az oda vezető úton.

Halak

Ma egyszerűen csak produktívan tudsz dolgozni. A felhalmozódott bosszantó feladatlistádat ma végre kivégzed. Van viszont a környezetedben, aki valami rosszat forral ellened. Vedd komolyan a munkádat és akkor nem sokat tud tenni. A napot egy romantikus flört zárhatja.

.