Napi horoszkóp 2017. július 22. – Feszültségek mindenütt

2017.07.22. 07:00

Értelem és érzelem harca ma mindenhol. A Szűz amúgy bajba kerül, a Skorpió meg menekülne a hétköznapokból. Napi horoszkóp.

Kos

Ma szakadék tátong a szíved és az elméd között. Nagyon különböző irányba húznak. Az elméd a magasban szárnyal, míg az agyad tudja, hogy a dolgodat kellene végezned. Ma ne hozz komoly döntéseket és ne vállalj új kötelezettségeket!

Bika

Ma valaki rá akar venni olyasmire, ami nem helyes. Az a legjobb, ha nem hagyod magad. Az rendben van, hogy te általában külön utakon jársz, de ez még talán neked is sok. Ha nagyon makacs az illető, lépj fel keményen vele!

Ikrek

Ma érzelmileg összezavarodhatsz, mert egy döntés elé állít valaki. Nehéz lesz eldöntened, hogy vajon a praktikusabb, vagy az izgalmasabb dolgot válaszd. Ha rosszul választasz, később igencsak megbánhatod a dolgot, szóval, ha tudod, halaszd el a döntést későbbre!

Rák

Ma nagy kihívás számodra, hogy az érzelmeidet féken tartsd, mert egy konfliktus látszik körvonalazódni a pároddal, vagy egy közeli hozzátartozóval. Az sem lenne jó, ha kitudódnának a gondjaitok, úgyhogy, ha lehet, ne hagyd, hogy elmérgesedjen a dolog!

Oroszlán

Ma feszültségek keletkezhetnek a környezetedben és te nem igazán vagy alkalmas arra, hogy egy ilyen problémát hatékonyan kezelj. A legnehezebb dolog, hogy az egyensúlyt fenn tartsd, így szinte biztos, hogy összetűzésbe kerülsz. Próbálj meg rugalmas és kompromisszum kész lenni lenni!

Szűz

Egy tegnapi félreértés miatt ma bajba kerülhetsz és valaki megpróbál keresztbe tenni neked. Olyan feszültség keletkezhet, melyet nehéz lesz megoldani. Próbálj meg eltávolodni a konfliktustól és megőrizni a méltóságodat!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.