Napi horoszkóp 2017. július 22. – Feszültségek mindenütt

2017.07.22. 07:00

Mérleg

Próbáld ma egyensúlyban tartani értelmedet és az érzelmeidet, ami nem lesz könnyű, mert gondolataid folyton félresiklanak majd. Ha nem tudsz mit tenni, tarts szünetet és valamilyen intenzív mozgással tisztítsd meg elmédet. Egy jó futás például lehetőséget ad arra, hogy tisztázd a fejedben kavargó gondolatokat.

Skorpió

Ma úgy érzed menekülnöd kell a hétköznapokból, ami érthető, de ezt megteheted kreatív módon is. Menj el egy moziba, fogj a kezedbe egy jó könyvet, de ne akarj úgy kikapcsolni, hogy az alkoholhoz nyúlsz! Ez csak ideiglenesen ad gyógyírt a gondokra és amikor újra a felszínre kerülnek, sokkal nehezebb lesz kezelni őket.

Nyilas

Ma felszínre kerül alkotókedved és exhibicionizmusod, amit valahogyan le kellene vezetned. Indíts blogot, vagy menj el egy karaoke klubba és keress magadnak közönséget! Nagyon sok embert inspirálhatsz, vedd komolyan ezt a képességedet!

Bak

Lehet, hogy ma falba ütközöl és hirtelen lendületedet veszted. Ez esetleg lelombozhat, de ne búsulj! Használd fel ezt az időt, hogy újra értékeled a dolgokat és amennyiben szükséges, újratervezed a dolgot!

Vízöntő

Kissé belassulhatnak körülötted a dolgok, de ezen igazán ne akadj fenn, a nyár mindig ilyen. Te elvégezted a rád eső részt, aki pedig elmaradt, az lemarad a sajátjával. Ne a te gondod legyen. Légy türelmes és használd fel az időt egy kis tervezésre!

Halak

Ma mintha ébren álmodnál, ami megakadályozhat abban, hogy összpontosíts a feladataidra. Igazából, ha körül nézel, a többiek sincsenek a csúcson, úgyhogy ne légy szigorú te sem önmagaddal. Ha ma kissé lassabban megy minden, az sem nagy baj.

.