Napi horoszkóp 2017. július 5. – Váratlan helyzetek

2017.07.05. 07:00

A Kos ma megmutathatja, hogy nem most jött le a falvédőről, a Rák időzavarba kerülhet. Napi horoszkóp.

Kos

Gondolkodj el azon, miért van feszültség körülötted mostanában! Ne lelkizz senkivel, mondd meg kerek-perec mindenkinek, hogy szerinted mi a probléma! Ne hagyd, hogy mások elsunnyogják a felelősségüket. Fontos, hogy mindenki lássa, nem most jöttél le a falvédőről.

Bika

Ma kemény és munkás napod lesz, kedves Bika! Keményen dolgozol, de vigyázz, mert ha önfejű vagy, könnyen bajba is kerülhetsz! Erős véleményeket fogalmaznak meg veled szemben, de értékelni fogják, ha türelmes és megértő vagy az ellenvéleménnyel szemben is.

Ikrek

Most egy kicsit állj le és hagyd, hogy helyetted más tartsa kezében a gyeplőt, kedves Ikrek! Rengeteg segítőkész ember van körülötted, akik örömmel segítenek neked. Bízz bennük, hogy ők is elboldogulnak a feladatokkal. Lehet, hogy furcsa lesz elveszteni az irányítást, de nyugodj meg, minden a legnagyobb rendben lesz!

Rák

Ma zsonglőrködnöd kell az időddel, kedves Rák! Minden irányból szinte mindenki a figyelmedet kéri. Próbálj meg rangsorolni fontosság alapján, különösen, ha nagy felelősséget hordozol! Ma szükség lesz diplomáciai képességeidre, hogy sikeres vezető légy.

Oroszlán

Ma feszültséget érzékelsz minden irányból, kedves Oroszlán. Úgy tűnhet, mintha egy nagy összeesküvés célpontja lennél, ez azonban távol áll az igazságtól. Próbáld meg elfogadni a változást és nem úgy kezelni, mint egy ellenséget! Ezek épp hogy előre lendíthetnek az úton!

Szűz

Ma ablak nyílhat a világra, kedves Szűz. Utazz el egy hosszabb útra, vagy legalább kezdd el tervezni az utad! Csatlakozz egy társasághoz és éld át velük közösen az élményt! Új emberek megismerése és a világ felfedezése pozitív hatással van az életünkre. Használd ki!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.