Napi horoszkóp 2017. július 5. – Váratlan helyzetek

2017.07.05. 07:00

Mérleg

Szánj most időt arra, hogy egyensúlyba hozz az életedben olyan dolgokat, melyek rossz irányt vettek! Vannak érzelmi szükségleteid, találd meg milyen módon tudod kielégíteni őket! Lehet, hogy radikális megoldásra is szükség lesz, ami eleinte instabil lesz, de aztán később sokkal megbízhatóbbá válik.

Skorpió

Ma érzelmileg nehéz napod lesz, kedves Skorpió és az is lehet, hogy szeretteid közül valaki bajba kerül, de neked ki kell állnod majd mellette. Ma a szokásosnál is nyitottabban kell gondolkodnod.

Nyilas

Lehet, hogy ma változtatnod kell néhány dologban a gondolkodásodon, kedves Nyilas. Próbálj meg kiegyezni a helyzettel és azzal törődni, milyen módon hozhat ez egyensúlyt az életedbe. Figyelj oda a részletekre, de ne foglalj állást olyan kérdésekben, amihez nem értesz igazán!

Bak

Ma olyan kérdések kerülnek előtérbe, amik nem személyes természetűek, de a környezetednek fontosak. A te életed egyensúlyban van, de könnyen lehet, hogy néhány váratlan dolog kibillent majd ebből.

Vízöntő

Ma lehet, hogy olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, kedves Vízöntő, akik nagyon mereven ragaszkodnak az álláspontjukhoz. Próbáld meg meggyőzni őket, hogy nem akkora tragédia, ha nem mindenben értetek egyet! Az embereknek néha szükségük van olyan fogódzókra, amitől biztonságban érezhetik magukat.

Halak

Ma váratlan kérdésekkel keresnek meg, kedves Halak, amelyek meglepődést okoznak majd. Ne vedd támadásnak ezeket és légy nyitott a közeledésre! Kérd ki szeretteid tanácsát is arról, hogy viszonyulj ezekhez a dolgokhoz!

.