Hirdetés

Öt praktikus kiegészítő az őszi hónapokra

Öt praktikus kiegészítő az őszi hónapokra

2017.10.10. 16:21

Véget ért a nyári időszak a maga melegebb idejével és újra beköszöntött az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit, cipőit és kiegészítőit.

Hirdetés

Azonban minden évben rengeteget változik a divat, ezzel együtt a különböző kiegészítők stílusa is. Ennek ellenére vannak olyan klasszikus, időtálló és egyben praktikus kiegészítők, amik sosem fognek kimenni a divatból. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan férfi kiegészítőt, ami stílusos és nem utolsó sorban praktikus, hiszen rengeteg alkalomkor lehet őket viselni.

Sapka

Sapka

Az őszi idő bekövetkeztével egyre több alkalomkor fontos sapkát viselni, hiszen nemcsak, hogy egy kellemetlen megfázást azonban a hajhullást is nagy mértékben megelőzzük ezzel. Manapság egyre több férfi kezdett el újra kalapot viselni, hiszen azon kívül, hogy stílusos, klasszikus rengeteg alkalomkor lehet hordani, legyen az egy szabadtéri színházi előadás vagy egy őszi séta a családdal.

Az Interneten böngészve találtunk rá a Trendhim nevezetű, webshopra akik Dániából szállítanak ingyenesen ki minden kiegészítőt. Természetesen aki nem kedveli a kalapok viseletét, rengeteg különböző fajtájú sapka közül válogathat, legyen az egy egyszerűbb pamut sapka vagy egy egyedibb baseball sapka.

Csokornyakkendő

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel elegáns öltözetet, azonban manapság a klasszikus nyakkendő és a reneszánszát élő csokornyakkendő teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. Egy klasszikus fehér inggel, sötétebb nadrággal és egy elegánsabb stílusú cipővel minden férfinak tökéletes áll a kiegészítő.

A webáruház kínálata igen széles csokornyakkendők terén is, hiszen az egyszerűbb, alap színű daraboktól kezdve egészen a színesebb, egyedibb darabokig minden fajta megtalálható. Egy különlegesség a kiegészítőről, amit kevesen tudnak, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit kizárólag felhelyezésének módja.

Karkötő

Karkötő

Sokan azt gondolják, hogy leginkább a nők viselnek karkötőket manapság, azonban ez nem így van. Egyre több férfi kezdte el ezeket a kiegészítőket hordani, hiszen nemcsak, hogy szépek és stílusosak, azonban számtalan olyan darab van, amik rengeteg hasznos tulajdonsággal rendelkeznek.

A két legnépszerűbb darab a hajó zsinorból készített karkötő és a masszív, paracord anyagból fonott darab, amit rengeteg hasznos dologra fel lehet használni, mint például kutya pórázként, sátorrögzitésként, de egy őszi kirándulás alkalmával függőágyként is tökéletesen megállja a helyét. Természetesen aki nem kedveli a sportosabb, vagányabb karkötőket, rengeteg különböző fajta dabot talál, ami bőrből vagy gyöngyből készül.

Díszzsebkendő

Díszzsebkendő

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált díszzsebkendőt viselni hiszen remekül kiegészít mind egy öltönyt mind egy zakót egy különlegesebb alkalomkor.  Amikor díszzsebkendőt választunk fontos figyelembe kell venni párunk nyakkendőjének anyagát és mintáját is, hiszen ezáltal fog a két darab tökéletesen passzolni egymáshoz. 

Egy ilyen kiegészítőt rengeteg alkalomkor fel lehet venni legyen az egy elegánsabb vacsora, esküvő, de akár egy hétköznapibb esemény is, hiszen egyediséget ad és nagy mértékben színt visz az öltözetbe. A webshop kínálata között rengeteg különböző stílusú kiegészítőt találunk, így biztosan mindenki talál magának valót.

Nadrágtartó

Nadrágtartó

A nadrágtartó más néven hózentróger már több száz éve a divat meghatározó kiegészítője, ennek ellenére az elmúlt években a kiegészítő nagy mértékben vesztett népszerűségéből, hiszen manapság már a legtöbben az öv használatát részesítik előnyben az egyszerűbb használat miatt.

Az angolszász kultúrákban rengetegen használnak nadrágtartót, hiszen nemcsak, hogy sokkal kényelmesebb a viseletük, mint az öveknek, azonban egy remek kiegészítő is, ami egyéniséget ad viselőjének.

Minden megrendelt terméket ingyenesen szállít ki a cég, ezen felül pedig mindenféle probléma esetén egy egész év pénzvisszafizetési garanciát is biztosítanak az összes vásárlójuknak.

.