Napi horoszkóp 2018. augusztus 31. – Egy küzdelmes nap

Horoszkóp minden napra

2018.08.31. 04:05

Rák - napi horoszkóp

Ma kissé ideges lehetsz és könnyen előfordulhat, hogy valaki másban keresed a hibát egy kudarcért. Óvakodj azonban, hogy megvádolj valakit úgy, hogy nincs elegendő bizonyítékod. Ha végül kiderül, hogy nem volt hibás a dologban, neked lesz kellemetlen. Először győződj meg minden körülményről, nézz magadba és azután gondold meg, mit teszel. Nézd meg a heti horoszkópot is!

Oroszlán - napi horoszkóp

Ma lehet, hogy megmutatkozik a külvilág számára a harcosabbik éned, mivel egy konfliktus alakulhat ki a környezetedben. Magadat általában nyugodtan meg tudod védeni, de ha a szeretteidet bántják, akkor bújik ki belőled igazán az Oroszlán. Azért arra vigyázz, hogy senki se sérüljön meg. Nézd meg a heti horoszkópot is!

Szűz - napi horoszkóp

Lehet, hogy ma valaki rámutat egy gyengeségedre, vagy rossz tulajdonságodra, vagy csak veled szöges ellentétben álló véleményt képvisel majd. Ilyenkor nagy a kísértés harcolni az igazunkért, de annak esetleg csúnya vége lehet. Ha már harcolsz, akkor viszont válassz olyan fegyvernemet, amiben jó vagy. Nézd meg a heti horoszkópot is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.