Heti horoszkóp 2018. augusztus 27. – szeptember 2. – Amikor új helyzet áll elő

Horoszkóp minden hétre

2018.08.26. 19:00

A Bikának most kis lépésekben kell haladnia a célja felé, a Szűz új helyzetet teremt maga körül. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében a magánéletedben jut némi tennivalód. Egy kapcsolatoddal összefüggésben merülnek fel megbeszélni valók, és néhány kérdést tisztázni kell, hogy a nyugalom helyreálljon. Bizalommal közelíts a másikhoz és hallgasd meg, amit mond. Okos kompromisszumokkal a kapcsolat még erőssebbé válhat.

A hét második felében remek diplomáciai érzékről tehetsz tanúbizonyságot. Össze tudod hozni az embereket és ezzel a már meglévő kapcsolatrendszeredet is jól erősítheted. A hét végén egy konfliktust is kezelned kell, de ez nem érinti a magánéletedet, a dolog egy ismeretlennel lesz kapcsolatos.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében foglalkoznod kell a jövőbeni terveiddel. Vedd számításba a lehetőségeidet és olyan célt tűzz ki magad elé, amelyet teljesíteni is tudsz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy add fel nagyra törő álmaidat, csupán annyit, hogy kisebb lépésekben kell haladnod. A hét közepén egy magánjellegű kapcsolatban tapintatosan kell majd eljárnod.

A hét végén új ismeretséget köthetsz valakivel és a kapcsolat elején fontos lesz az illető bizalmát elnyerned. Mutass meg magadból, amennyit lehet és igyekezz a jobbik oldaladról bemutatkozni. Ennek a kapcsolatnak nem biztos, hogy mindenki maradéktalanul örülni fog a környezetedben, így fel kell készülnöd némi intrikára is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.