Napi horoszkóp 2018. szeptember 15. – Ne etesd tovább a vámpírod

Horoszkóp minden napra

2018.09.15. 03:50

Mérleg – napi horoszkóp

Könnyen lehet, hogy egy személyes kapcsolatodban kezdenek a dolgok irracionális irányt venni. Talán fogva tart egy viszonyrendszer, ami hosszú idő alatt épült ki és ma már szinte érzelmi zsarolássá fokozódott. Az ilyesmit gyakran észre sem vesszük egy ideig. Vizsgáld felül ezt a kapcsolatot és zárd le, amilyen gyorsan csak tudod. Ne etesd tovább a vámpírodat!   >> A szeptemberi horoszkópod itt találod!

Skorpió – napi horoszkóp

Az álmaid és a valóság most eléggé távol került egymástól néhány tekintetben, így két dolgot tehetsz. Vagy a vágyaidat igazítod a jelenlegi lehetőségeidhez, vagy pedig alapvetően változtatsz a saját körülményeiden. Válaszd az utóbbit! Változtass és ne add fel az álmaidat!   >> A szeptemberi horoszkópod itt találod!

Nyilas – napi horoszkóp

Fontos törődni azzal, hogy milyen benyomást keltesz az emberekben, de nem szabad minden ennek alárendelned. Lény nyugodtan önmagad, az is éppen elég jó lesz, hidd el. Ma egy komoly feladat elé állít az élet, ahol bizonyíthatod vezetői és szervezői képességeidet.   >> A szeptemberi horoszkópod itt találod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.