Havi horoszkóp 2018. szeptember – Mozgalmas hónap áll előtted

Horoszkóp szeptember havi

2018.08.31. 20:40

A Kos úgy érezheti, most mindent megkaphat, az Oroszlánnak kihívásokat hoz ez a hónap. Szeptember havi horoszkóp.

Kos – szeptember havi horoszkóp

A szeptember növekvő önbizalmat és vonzerőt hoz számodra. A hónap elején úgy érezheted, hogy szinte bármit megkaphatsz, amit csak akarsz, anélkül, hogy ebben bárki is megakadályozna. Ebben az időszakban igyekezz minél előbbre haladni és megvalósítani a céljaidat.

A hónap második felében már növekvő ellenállással kell szembenézned, amely talán egy munkatárs, vagy egy főnök irányából érkezik. Lesz, aki intrikáktól sem riad vissza, mivel a sikereid és kiegyensúlyozottságod irigységet kelt benne. Nincs más dolgod, mint elhajolni ezek elől, a nyílt harcot nem érdemes felvenni.

Ebben a hónapban egy fontos döntésre vagy szerződésre kerülhet sor, amit nem szabad elsietned. Ha szükségesnek ítéled, akkor kérj tanácsot, segítséget, ne légy meggondolatlan.

A hónap végére nehéz helyzetbe kerülhetsz, mivel erősödhet a nyomás rajtad a magánéletben is. Mentális erőddel úrrá lehetsz a gondokon, de ehhez türelemre és elszántságra lesz szükséged.

Vonzerőd és karizmád azonban most is működni fog, így könnyedén úgy alakítod majd az eseményeket, ahogyan szeretnéd.

Bika – szeptember havi horoszkóp

A hónap elején még joggal siratod a nyarat és a pihenést, hiszen ez a belső nyugalom és a harmonikus kapcsolatok ideje volt számodra. Ugyanakkor tele vagy megvalósítandó tervekkel és hozzá energiával, így ez az időszak igazán remek lenne arra, hogy valami újba kezdj. Pozitív hozzáállásod várhatóan támogatást kap a környezetedtől is.

A hónap további részében izgalmas lehetőségek találnak meg, amelyekhez viszont képezned kell magadat és fejlesztened készségeidet is. Az új lehetőségek viszont hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az anyagi biztonságod a jelenleginél sokkal jobb legyen.

A hónap második felében kapcsolati problémákkal kell szembenézned, mivel a változások, amelyeket elindítottál, némileg megváltoztatják a viselkedésedet is a külvilág számára. Ügyelned kell arra, hogy az esetleges konfliktusokat nyugodtan kezeld és ne engedj teret az önelégültségednek, sem a haragodnak.

A hónap vége fokozott aktivitást hozhat a szerelmi életedben. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez az időszak a kapcsolat elmélyülését hozhatja, ha pedig egyedül élsz, akkor kiváló időszak a partnerkeresésre.

A hónap utolsó napjaiban megcsaphat a lázadás szele és szabadulnál egy kötöttségtől, vagy legszívesebben áthágnál néhány szabályt, de közben nem szabad elfelejtened, hogy mit veszíthetsz ezzel.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.