Napi horoszkóp 2018. szeptember 16. – Érzelmek és racionalitás

Horoszkóp minden napra

2018.09.16. 04:05

A Rák egyedi megoldásokkal operál, a Skorpió mentális erejéből másnak is jut. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha ma nem túl jó kedvvel ébredtél, annak okát önmagadban kell keresned, nem a környezetedben. Talán elégedetlen vagy önmagaddal, vagy a saját teljesítményeddel. Gondold át, mi lehet az oka, ha valamiben sikertelen vagy és próbálj ezen változtatni. Amíg ezt nem teszed meg, olyan leszel, mint egy kitörni készülő vulkán. >> A szeptember havi horoszkópod itt találod!

Bika – napi horoszkóp

Ha valami jól alakul az életedben, azért igazán nem kell bűntudatot érezned. Élvezd ki a sikert, éld át az örömöt és ne törődj azokkal, akik negatívan reagálnak. Ők valószínűleg a saját sikertelenségüket vetítik ki rád, a negatív reakciójuk pedig önmaguk mentegetése. Megdolgoztál minden eredményedért, légy rájuk büszke! >> A szeptember havi horoszkópod itt találod!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha valamihez nincs igazán kedved, akkor ne vegyél részt benne. Nyugodtan lehetsz őszinte másokkal és megmondhatod nekik az egyszerű okot: fáradt vagy és nincs hozzá kedved. Ez persze furcsán hat egy olyan világban, ahol mindenki kifogásokat keres, de hidd el a világos beszéd mindig a legcélravezetőbb. >> A szeptember havi horoszkópod itt találod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.