Napi horoszkóp 2018. szeptember 25. – Néha meg kell húzni a nadrágszíjat

Horoszkóp minden napra

2018.09.25. 03:55

Az Ikreknél ma gond lehet egy vásárlásnál, a Halak szerelmi háromszögbe kerül. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma egy magánprogramod másképpen alakul, mint ahogyan azt eltervezted. Talán a partnered késik, vagy nem jön el, de az is lehet, hogy te ütközöl leküzdhetetlen akadályba. Semmiképpen ne hagyd, hogy emiatt feszültség keletkezzen körülötted. Vannak komoly dolgok az életben, ami miatt lehet aggódni, de egy ilyen eset biztosan nem az.  >> Friss heti horoszkóp is van! Itt találod.

Bika – napi horoszkóp

Ma egy ismerősöd szaftos pletykákat oszt meg veled valakiről, akit mindketten jól ismertek. Ezek egy részével kapcsolatban legyenek fenntartásaid, mert talán nem minden hazugság a hírekből, de túlzások jócskán lehetnek benne. Mielőtt igazságként elfogadod az információt, győződj meg más forrásból is róla, és semmiképpen sem terjeszd tovább.   >> Friss heti horoszkóp is van! Itt találod.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy vásárlásoddal kapcsolatban léphetnek fel problémák. Talán a megrendelt áru elfogyott, esetleg nem megfelelőt szállítottak, de az is előfordulhat, hogy a hitelkártyáddal problémák akadnak. Ne ess kétségbe, ha kell, fizess más módon, ha nincs megfelelő termék, akkor pedig keress másik boltot. Meg fogod találni, amit keresel. Inkább élvezd a vásárlást!   >> Friss heti horoszkóp is van! Itt találod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.