Heti horoszkóp 2018. szeptember 24. – szeptember 30. – Amikor lépni kell

Horoszkóp minden héten

2018.09.23. 18:05

A Kos most végleg tovább tud lépni, a Szűz egy szokását meg kell, változtassa. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét elején egy a lelked mélyéről feltörő gyermekkori emlékkel kapcsolatos érzés lehet hatással a napjaidra. Nézz szembe ezzel az emlékkel és tegyél kísérletet arra, hogy végleg feldolgozd. A hold felszabadító erővel hat rád és bátorságot, erőt ad most neked és lehetőséget a végleges továbblépésre.

A hét közepétől növekvő önbizalmat és lelkesedést érzel, ami remek indok arra, hogy belekezdj valami új dologba. Most akár a megszokottnál nehezebb feladatokkal is könnyedén megbirkózol és az érzés, amely elönt, hatással lesz a magánéletedre is. A hét végére úgy érzed, hogy szinte varázserővel bírsz, ami abban mindenképpen megnyilvánulhat, amit közösen terveztek a partnereddel.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében igazán nem mondhatod, hogy unalmasan telnek a napok. Úgy érezheted, hogy egy perc nyugalmad sincs és feszült, ideges lehetsz ettől. Egyre erősebb lehet benned a vágy a nagyobb szabadság felé. Talán valami nyugalmasabb, kreatívabb, önkifejezőbb életet szeretnél. Valaki, aki egyre nagyobb hatással van rád, ebben segíthet neked.

A hét második felében érzékeny témákra kerülhet sor elsősorban a családod körében. Lehet, hogy olyasmi is az asztalra kerül, ami eddig tabutémának számított és bár mindenki tudott róla, mégsem hozta szóba senki. Lehet, hogy a jeget neked kell végül megtörni, ami elsőre nem lesz hálás feladat, de utóbb mindenki belátja majd, hogy így helyes. A hét végén egy fontos találkozód lesz egy számodra fontos emberrel.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.