Napi horoszkóp 2018. szeptember 28. – Tartsd kézben a dolgokat

Horoszkóp minden napra

2018.09.28. 04:05

Az Ikrek ma valakiért izgulni fog, a Szűznek érzelgős napja lehet. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma annyi pozitív energia kering körülötted, hogy szinte túlcsordul benned a romantika. Ha partnerkapcsolatban élsz, akkor ez megágyaz a ma esti hangulatnak. Ha pedig egyedülálló vagy, akkor várj estig, amíg beleszalad valaki a hálódba. Csak aztán óvatosan, nehogy egy kicsit túl sok legyen belőled és a partnered végül menekülőre fogja. >> Az eheti horoszkópot láttad már? Itt találod.

Bika – napi horoszkóp

Egy váratlan látogató betoppanása vegyes érzelmeket válthat ki belőled ma. Egyrészt örülsz, mert szívesen látod a vendéget, másrészt feszült vagy, hiszen nem készültél rá és hirtelen kell módosítanod a napi programodon. Vonj be valakit a készülődésbe, akár magát a látogatót és meglátod, oldódik hamar a feszültség.  >> Az eheti horoszkópot láttad már? Itt találod.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy fontos telefont, vagy értesítést vársz, mert valaki a környezetedben bajban van. Az illető talán beteg, vagy kórházban van. Ha többen is izgultok érte, tegyétek ezt együtt, könnyebben eltelnek a várakozás percei. Ha pedig az eredmény is megnyugtató, jobb lesz együtt örülni a hírnek.  >> Az eheti horoszkópot láttad már? Itt találod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.