Napi horoszkóp 2018. október 31. – A valóság néha kemény tud lenni

Horoszkóp minden napra

2018.10.31. 03:55

Az Ikrek ma ragaszkodjon a rideg valósághoz, a Mérleg ügyeljen, hogy ne vesszen el a részletekben. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma megint azzal szembesülsz, hogy néhány dolgot teljesen másképpen látsz, mint a környezeted. Ez valójában nagyon is jó dolog. Ha mindig úgy élnél, hogy követed a többséget, a végére olyan lennél, mint egy marionett bábú. Te nem ilyen vagy. Van saját véleményed és világlátásod. Ragaszkodj ehhez, mert éppen ettől vagy különleges. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

A legtöbb ember igyekszik leönteni a valóságot cukormázzal, vagy elkerülni a témát. Te nem vagy ilyen és általában hajlamos vagy az embereknek a szemébe mondani, amit helyesnek gondolsz.  Mindig legyél tudatában annak, hogy ha élesen megfogalmazod az igazságot, annak néha vannak következményei. Ma például számolhatsz egy kis feszültséggel emiatt. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Légy óvatos ma azzal, hogy az embereknek hogyan tálalsz dolgokat. Ha nagyon igyekszel azon, hogy senkit se bánts meg, végül olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy mást mondasz ugyanarról az egyiknek, mint a másiknak. Ez visszaüthet és a végén neked lehet kellemetlen. Inkább ragaszkodj a rideg valósághoz, még ha az valakinek kellemetlen, akkor is. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.