Heti horoszkóp 2018. október 29. – november 4. – Az elmélkedés hete

Horoszkóp minden hétre

2018.10.27. 18:00

A Bika kerülje a flörtöket a héten, az Oroszlánnak önuralomra lesz szüksége. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan esemény hatására stresszes lehet a magánéleted és a pénzügyek terén is várható némi izgalom. A két problémát egyszerre kell kezelned, ami nagy mutatvány, de számodra ez nem jelenthet gondot.

A hét közepén valaki elutasíthatja a közeledésedet, vele légy óvatos a jövőben, nem bízhatsz meg benne.

A hét vége viszont végre önbizalmat hoz számodra. Addigra kiegyenesednek körülötted a dolgok, legalábbis látszik majd a fény az alagút végén. Használd ki ezt az időszakot feltöltődésre, sportolj, kirándulj, de légy óvatos még a pénzköltéssel. Ami pedig a romantikát illeti, nos, az nem fog hagyni kívánnivalót maga után.

Bika – heti horoszkóp

A hét elején a pénzügyek kötik le elsősorban a figyelmedet. Váratlan változások következtében ugyanis át kell csoportosítanod néhány tételt és döntéseket kell hoznod a jövőről. Néhány tervedről talán kiderült, hogy nem megvalósítható, de ez ne szegje kedvedet. Ahol egy ajtó bezárul, megnyílik egy másik. Keresd a következőt!

A hét közepén kerüld a flörtöket, mivel egy ilyennek következtében könnyen egy családi dráma kellős közepében találhatod magadat. Erre most a legkevésbé van szükséged.

A hét végén érzékeny témákat kell érintened egy hozzád közelálló személlyel kapcsolatban. Végül könnyen lehet, hogy a dolog tanácsadásba fullad, melynek a végén az illető a te válladon fogja elsírni a bánatát. Erős ösztöneid vannak és helyén van az eszed. Jó tanácsokat fogsz adni neki.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.