Napi horoszkóp 2018. október 15. – Készen kell állni a változásra

Horoszkóp minden napra

2018.10.15. 03:55

Mérleg – napi horoszkóp

Ha fontos neked, hogy megőrizd a kreativitásod és széles látókörödet, akkor nem hagyhatsz fel azzal, hogy folyamatosan láss, utazz és megismerd a körülötted lévő világ egyre nagyobb részét. Művelődj, járj színházba, koncertekre még akkor is, ha ez nehézségeket okoz. Csak ezzel tudod megőrizni azt a szellemi töltetet, amely ma benned munkál.  >>> A friss heti horoszkóp itt olvasható!

Skorpió – napi horoszkóp

Itt az ideje, hogy megszabadulj a mérgező kapcsolataidtól. Ez talán nem túl könnyű, de meg kell tenned. Ha a felek nem egyenrangúak, ha az egyik mindig csak ad, a másik pedig mindig csak elvesz, ott előbb-utóbb véget kell vetni a kapcsolatnak. Képviseld nagyobb súllyal a saját szükségleteidet és ne azzal törődj, hogy a másik mennyire sérül. Ne tétovázz, lépj!  >>> A friss heti horoszkóp itt olvasható!

Nyilas – napi horoszkóp

Nagy lendülettel álltál neki egy projektnek, de most leragadtál a részletekben és azt érzed, hogy nem haladsz előre. Ha így van, nem gondoltál mindenre. Indulj el ismét a kályhától, vizsgáld felül a dolgokat és változtass a stratégián. Bármi is a célod, ne add fel!  >>> A friss heti horoszkóp itt olvasható!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.