Heti horoszkóp 2018. október 15. – október 21. – Konfliktusok mindenütt

Horoszkóp minden hétre

2018.10.13. 18:00

A Bikának fokozódó nyomást kell kezelnie a héten, a Mérlegnek a külső megjelenése fontos szempont lehet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

Ha el szeretnél érni valamit másoknál, netán fizetésemelést szeretnél, vagy új munkakört, akkor a hét eleje éppen ideális erre. Ebben az időszakban neked nagyon nehéz lesz nemet mondani. Ha megszerveznél valamit, vagy megnyernél támogatókat egy ügynek, akkor itt az ideje ebbe is belevágnod.

A hét második felében egy magánéleti feszültséget kell feloldanod úgy, hogy ebben neked kell kezdeményező félként fellépned. Határozottságod és kiállásod bizalmat kelt majd és minden bizonnyal el fogod érni, amit akarsz.

A hét végén új élményekkel gazdagodsz majd egy eseményen, vagy összejövetelen, de ezen élmények közül nem mindegyik lesz pozitív.

Bika – heti horoszkóp

A hét elején egyszerre kell kezelned egy a munkahelyeden keletkező fokozódó nyomást és egy magánéleti problémát. Lehet, hogy a magánéleti feszültséget a legkönnyebben azzal tudod feloldani, ha őszintén beszélsz a gondjaidról, és a döntések nehézségeiről. Ha azonban a probléma súlyosabb, azt ebben a lelkiállapotban nem fogod tudni megoldani.

Ha a hét második felében is tovább kell egyensúlyoznod a munka és a magánélet között, az azt is jelentheti, hogy valamelyik oldalon kénytelen vagy drasztikusabb intézkedéseket hozni. Megpróbálhatsz néhány dolgot elodázni, de valószínűleg a legjobb, ha mielőbb kenyértörésre viszed a dolgot.

A hét végére várhatóan megkönnyebbülsz, főleg, ha sikerül hosszabb távon is fenntartható megoldást választanod. Ha nem így van, akkor komoly viták elé nézel.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.