Napi horoszkóp 2018. október 22. – A szavak ereje

Horoszkóp minden napra

2018.10.22. 04:05

A Bika ma megváltoztathatja az erőviszonyokat, a Skorpió körül parázs lehet a hangulat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

A mai nap remek alkalmat ad, ha valamit szeretnél kinyomozni. Talán csak egy információ után kutatsz, de az is lehetséges, hogy meg szeretnéd tudni valakinek a valódi szándékait a közeledben. Légy óvatos, mert nem mindenki szereti, ha szaglásznak körülötte. Ha pedig meg is fogalmazódik benned a gyanú, egyelőre csak tartsd magadban. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy valaki uralkodik feletted és elnyomásban élsz, akkor ne feledd, hogy hatalma csak addig terjed feletted, amíg ezt te is elfogadod. Dönthetsz úgy, hogy felállsz és megváltoztatod az erőviszonyokat. Ez stresszel és feszültséggel jár, de van, hogy csak ez a megoldás. Ha kell, kérj segítséget! >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha manipulálni szeretnél valakit, légy nagyon óvatos, mert az ilyesmi gyakran visszaüt. Még akkor is, ha nem rossz szándékkal teszed, van, aki erre nagyon rosszul reagál. A legjobb, ha megmaradsz az egyenes úton és egyszerűen elmondod neki a véleményedet egyenesen a szemébe. Mondjuk, van, aki azt sem nagyon bírja. >>> Már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.