Heti horoszkóp 2018. október 22. – október 28. – Bonyolult viszonyok

Horoszkóp minden hétre

2018.10.20. 18:00

Az Ikrek fejében megszólalhat a riasztócsengő, az Oroszlánnak családi ügyeket kell menedzselnie. Heti horoszkóp

Kos - heti horoszkóp

A hét első felében egy olyan hírt kaphatsz, amely megzavarhatja a lelki nyugalmadat. Igyekezz nem kibillenni az egyensúlyodból és megtudni, valójában mennyi ebben az igazság. Könnyen lehet ugyanis, hogy végül kiderül, kacsa az egész.

A hét második fele megkönnyebbülést hozhat számodra, mivel egy kifizetnivalóról, amiről azt hitted, hogy hamarosan esedékes, kiderül, hogy bőven van időd később is foglalkozni vele. Azért ne költsd el az erre félretett pénzt, mivel később ugyanilyen nehéz lesz félretenni rá.

A hét végén valaki egy ajánlattal keres meg, de légy óvatos és figyelj a zavaró körülményekre. Ha például számjelzés nélküli telefonról hív, kezeld gyanúsnak az ügyet.

Bika - heti horoszkóp

A hét elején főleg ügyintézéssel leszel elfoglalva, amin érthető módon minél előbb szeretnél majd túl lenni. A leggyorsabban akkor haladnál, ha közben semmi mással nem kellene törődnöd, de ezt nem nagyon lehet kivitelezni. Ne bosszankodj, ha nem haladsz eléggé előre, azzal nem oldasz meg semmit.

A hét második felében végre másra is jut majd időd, így foglalkozni tudsz azzal az igen érdekes ajánlattal, amely némi pluszmunkával kínál jövedelem kiegészítést. Mielőtt azonban belevágsz, próbálj érdeklődni másoknál, nehogy a végén csak a drága időd menjen el ezzel az egésszel.

A hét végén egy kisebb perpatvar kialakulásának nő meg az esélye a családban, melyet az egyik ifjú családtag meggondolatlan viselkedése okozhat.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.